Annonce
Viborg FF

Lyt med: VFF-update - blandt andet om Fredberg-forlængelse og med fokus på hovedskader med Younes Bakiz

Den seneste udgave af vores VFF-magasin indeholder lidt af hvert. Vi bringer interview med Jesper Fredberg, som onsdag forlængede sin aftale med Viborg FF frem til 2024. Du kan høre et interview med offensivspilleren Younes Bakiz, som har været ramt af en hjernerystelse - og så vurderer vi styrkeforholdet i oprykningsslutspillet og ser frem mod en særdeles spændende weekend.

Fodbold: Denne udgave af VFF-update byder på lidt af hvert.

Da den oprindelige udsendelse var næsten klar tikkede nyheden om Fredbergs forlængelse ind.

Så udsendelsen indeholder et interview med sportschefen om to hektiske år i klubben - og om de skridt, som VFF skal til at tage.

Derudover har vi fokus på hovedskader via et interview med Younes Bakiz, som har siddet ude i en måneds tid med en hjernerystelse.

Og så behandler vi selvfølgelig også oprykningsslutspillet, som er kommet i gang. Vi laver en powerranking af de seks klubber, som skal fordele de to oprykningspladser mellem sig.

VFF-update

VFF-update er folkebladets nye podcastformat

VFF-update skal være stedet, hvor vi debatterer og analyserer de største nyheder eller temaer omhandlende Viborg FF.

Den faste opstilling vil være sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen, men vi vil også ind i mellem invitere gæster med i form af trænere, spillere eller andre med særlig ekspertise eller indsigt.

Podcasten vil udkomme med jævne mellemrum, og håbet er, at fans af Viborg FF eller andre med stor kærlighed til fodbold vil byde ind med spørgsmål eller emner via de bokse, som næsten altid findes under vores artikler om Viborg FF på viborgfolkeblad.dk.

VFF-update udkommer som podcast på viborgfolkeblad.dk og i appen Nyhedskiosken.

Flere af debatterne, analyserne eller eventuelle interview vil også udkomme på skrift i den trykte avis og på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce