Annonce
Podcast

Lyt med: VHK-update - halvvejsstatus på slutspillet med VHK-træneren - og en norsk venstrehånd, som håber på en rigtig lang sæson

I denne udgave af Sport i Viborg gør vi status efter den første halvdel af slutspillet. Vi bringer status-interview med træner Jakob Vestergaard, vi taler med Moa Högdahl om en brækket hånd - og så skælder sportsredaktør Danni Kristensen ud på en tåbelig slutspilsstruktur.

Håndbold: En ny udgave af VHK-update er klar.

I denne udgave analyserer og vurderer vi den første halvdel af slutspillet med fokus på VHK og de modstandere, som netop nu står imellem VHK og en DM-semifinale.

Vi bringer også et interview med VHK-træner Jakob Vestergaard, som er godt tilfreds med slutspilsstarten, men som tror på spænding til det sidste i den tætte pulje med Odense, Aarhus og Nykøbing.

Derudover er der siden sidst sket det, at Moa Högdahl er blevet skadet. Vi taler med den norske venstrehåndsspiller om skaden - og om, hvornår hun håber, at hun kan spille håndbold igen.

Og så analyserer vi også betydningen af skaden til en spiller, som er vokset i betydning hos VHK i denne sæson.

Og til sidst ryger pulsen også i vejret - sportsredaktør Danni Kristensen er nemlig bestemt ikke tilfreds med den aktuelle slutspilsstruktur og kommer med et konstruktivt forslag til en ny struktur, som både vil fjerne betydningsløse kampe og skabe masser af drama.

Du kan lytte med ovenfor. Eller du kan som abonnent finde podcasten via Nyhedskiosken.

VHK-update

VHK-update er folkebladets podcastmagasin om Viborg HK

VHK-update skal være stedet, hvor vi debatterer og analyserer de største nyheder eller temaer omhandlende Viborg HK.

Den faste opstilling vil være sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen, men vi vil også ind i mellem invitere gæster med i form af trænere, spillere eller andre med særlig ekspertise eller indsigt.

Podcasten vil udkomme med jævne mellemrum, og håbet er, at fans af Viborg HK eller andre med stor kærlighed til håndbold vil byde ind med spørgsmål eller emner via de bokse, som næsten altid findes under vores artikler om Viborg HK på viborgfolkeblad.dk.

VHK-update udkommer som podcast på viborgfolkeblad.dk og i appen Nyhedskiosken.

Flere af debatterne, analyserne eller eventuelle interview vil også udkomme på skrift i den trykte avis og på viborgfolkeblad.dk.

VHK-update
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale