Annonce
Podcast

Lyt til Mortens Madklub: Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Fem minutter tager det at blende en hjemmelavet mayonnaise, som er grundstoffet i den lækre sauce tartare til sommerens friterede fisk. Hør Morten Kaltofts opskrift her, og du går aldrig tilbage til tubemayo!

I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme til under 200 kroner.

Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets sejeste kokke, godt styret af madanmelder Morten Vilsbæk.

Du kan høre flere podcasts fra "Mortens Madklub" her.

Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen