Annonce
Viborg FF

Lyt til VFF-update - Cheftræneren evaluerer nederlaget i Silkeborg og Sørensen drømmer om at blive en af Superligaens bedste backs

Ny udgave af VFF-Update. Denne gang med interview med VFF-cheftræner Lars Friis, som både ser tilbage på nederlaget i Silkeborg og frem mod fredagens kamp mod Helsingør. Og også med interview med Christian Sørensen, som håber, at han i Viborg kan udvikle sig til at blive blandt de bedste venstrebacks i Superligaen.

Fodbold: Denne udgave af podcastmagasinet VFF-update er lidt speciel.

Danni Kristensen må undvære sin normale makker Christian Hald. Til gengæld har han fået både VFF-cheftræner Lars Friis og venstrebacken Christian Sørensen i tale.

Cheftræneren evaluerer blandt andet på nederlaget i Silkeborg, ligesom han glæder sig rigtig meget til for første gang at få fansene i ryggen i fredagens hjemmekamp mod Helsingør.

Annonce

Venstrebacken Christian Sørensen får næsten gåsehud af at tænke på, at han snart igen kan optræde foran klubbens fans - og så forklarer han, hvorfor han er glad for, at han kan fortsætte i VFF efter sin kontraktforlængelse. Han mener nemlig, at VFF er det bedste sted for ham at jagte målet om at blive blandt Superligaens bedste backs.

VFF-update

VFF-update er folkebladets podcastmagasin om Viborg FF

VFF-update skal være stedet, hvor vi debatterer og analyserer de største nyheder eller temaer omhandlende Viborg FF.

Den faste opstilling vil være sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen, men vi vil også ind i mellem invitere gæster med i form af trænere, spillere eller andre med særlig ekspertise eller indsigt.

Podcasten vil udkomme med jævne mellemrum, og håbet er, at fans af Viborg FF eller andre med stor kærlighed til fodbold vil byde ind med spørgsmål eller emner via de bokse, som næsten altid findes under vores artikler om Viborg FF på viborgfolkeblad.dk.

VFF-update udkommer som podcast på viborgfolkeblad.dk og i appen Nyhedskiosken.

Flere af debatterne, analyserne eller eventuelle interview vil også udkomme på skrift i den trykte avis og på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce