Annonce
Viborg FF

Lyt til VFF-update: Om Lucas Lunds tilbagevenden til målet og en vigtig forlængelse

I denne udgave af vores Viborg FF-podcast VFF-update er der blandt andet et længere interview med den tilbagevendte målmand Lucas Lund. Derudover vender vi klubbens forlængelse med Mads Lauritsen og den vilde ubesejrede stime, som VFF har gang i.

Fodbold: En ny udgave af VFF-update er klar.

Denne gang handler det blandt andet om Lucas Lunds tilbagevenden til VFF-målet. Den unge målmand fortæller om tre halvsæsoners ventetid på at fortsætte det gennembrud, som han var godt i gang med at få i sommeren 2019 inden en korsbåndsskade bremsede ham.

Derudover er hovedemnerne den vigtige forlængelse med Mads Lauritsen og den rekordstime, som kan blive en realitet, hvis VFF fredag vinder i Skive.

Du kan lytte til podcasten ovenfor - eller lytte med via appen nyhedskiosken, som du kan downloade til din telefon eller tablet.

VHK-update

VFF-update er folkebladets nye podcastformat

VFF-update skal være stedet, hvor vi debatterer og analyserer de største nyheder eller temaer omhandlende Viborg FF.

Den faste opstilling vil være sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen, men vi vil også ind i mellem invitere gæster med i form af trænere, spillere eller andre med særlig ekspertise eller indsigt.

Podcasten vil udkomme med jævne mellemrum, og håbet er, at fans af Viborg FF eller andre med stor kærlighed til fodbold vil byde ind med spørgsmål eller emner via de bokse, som næsten altid findes under vores artikler om Viborg FF på viborgfolkeblad.dk.

VFF-update udkommer som podcast på viborgfolkeblad.dk og i appen Nyhedskiosken.

Flere af debatterne, analyserne eller eventuelle interview vil også udkomme på skrift i den trykte avis og på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

"Arnolds spådom": Første smagsprøve på nyt teaters revolutionerende scenekunst gives under Snapsting

Annonce