Annonce
Podcast

Lyt til VFF-update - VFF-veteran vil tilbage på banen - og Bonde vil have hævn over Helsingør

Den seneste udgave af folkebladets podcastmagasin VFF-update indeholder interview med både målfarlige Jakob Bonde og den erfarne back Alexander Fischer.

Fodbold: Hvad pokker sker der pludselig for Viborg FF?

De seneste to kampe er blevet tabt med sammenlagt 5-0 – og den seneste endda hjemme på Energi Viborg Arena i den første kamp, hvor VFF igen kunne optræde foran eget publikum.

I denne udgave taler vi med VFF-profilen Jakob Bonde om nederlaget til Helsingør – og om, hvordan VFF kommer tilbage på sporet, så holdet kan få sikret sig de sidste sejre, som skal til, hvis oprykningen skal i hus.

Derudover er backen Alexander Fischer tilbage på træningsbanen, hvor han kæmper for at blive klar til at bidrage på banen i sæsonens sidste kampe.

Vi bringer også et interview med den erfarne VFF-back, som har kontraktudløb i VFF efter denne sæson.

Lyt til den seneste udgave af VFF-update ovenfor.

VFF-update

VFF-update er folkebladets podcastmagasin om Viborg FF

VFF-update skal være stedet, hvor vi debatterer og analyserer de største nyheder eller temaer omhandlende Viborg FF.

Den faste opstilling vil være sportsjournalist Christian Hald og sportsredaktør Danni Kristensen, men vi vil også ind i mellem invitere gæster med i form af trænere, spillere eller andre med særlig ekspertise eller indsigt.

Podcasten vil udkomme med jævne mellemrum, og håbet er, at fans af Viborg FF eller andre med stor kærlighed til fodbold vil byde ind med spørgsmål eller emner via de bokse, som næsten altid findes under vores artikler om Viborg FF på viborgfolkeblad.dk.

VFF-update udkommer som podcast på viborgfolkeblad.dk og i appen Nyhedskiosken.

Flere af debatterne, analyserne eller eventuelle interview vil også udkomme på skrift i den trykte avis og på viborgfolkeblad.dk.

Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen