Annonce
112

'Må vi snakke med Mathias?': Tricktyve på spil i Viborg - snød sig ind hos kvinde

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Viborg: En gruppe tricktyve er tilsyneladende på spil i Viborg. Sidst på eftermiddagen i går, søndag, fik en kvinde i 50'erne stjålet sin pung og et par høretelefoner af tyve i sit hjem på Morbærvej i den nordvestlige del af byen.

Politiet oplyser, at tyveriet skete omkring klokken 17.10, da kvinden var hjemme og havde husets havedør åben.

Pludselig hørte hun, at der blev banket hårdt på havedøren, og udenfor kunne hun se en mand og en kvinde. Hun gik ud til dem, og de spurgte efter en Mathias. Beboeren kunne dog fortælle dem, at der ikke boede nogen Mathias på adressen.

Mens de stod der, hørte beboeren noget støj fra spisestuen, og da hun kom tilbage fra den åbne havedør, opdagede hun, at nogen havde været inde i huset og stjålet hendes høretelefoner og hendes pung, som ud over personlige kort indeholdt 250 kroner i kontanter.

Inden beboeren opdagede, at der var stjålet noget fra huset, så hun kvinden blive hentet i en beige stationcar.

De to gerningsmænd beskrives begge som danske af udseende. Kvinden var omkring 40 år gammel, knap 170 centimeter høj, spinkel og lys i huden og med kort, lyst hår. Hun var iført en trøje og et par hullede jeans. Manden beskrives som 45-50 år gammel, almindeligt bygget, og med brunt hår og gråsprængt overskæg.

Ifølge politikommissær Henrik Thomassen har tyvene også været på besøg ved nabohuset.

/EL

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce