Annonce
Sport

Mål, mål, mål, mål: Kløvergrøn offensiv sprudlede på ny

VFF-fansene fik virkelig noget at juble over tirsdag aften. Foto: Johnny Pedersen
Viborg FF's målmaskine fortsatte med at buldre afsted. Tirsdag aften blev fire mål banket ind mod Vendsyssel FF, men det kunne være blevet til mange flere.
Annonce

Fodbold: Viborg FF har scoret et hav af mål i de seneste kampe, og den tendens stoppede ikke i tirsdagens opgør mod Vendsyssel.

Kløverklubben vandt med 4-1, og hvis den måltotal havde været dobbelt så stor, ville det ikke have været unfair.

65 mål i foreløbigt 31 ligakampe giver VFF et målsnit på 2,1, og der herskede da også stor tilfredshed med det generelle offensive output efter den dugfriske magtdemonstration tirsdag aften.


Jeg tænkte faktisk, at målmanden måske havde set noget video på mig. Sidste gang sparkede jeg i den anden side, så hvorfor ikke ligge den modsat i dag.

Jakob Bonde


- Vi er det mest scorende hold i 1. division i mange år, og det er vi, fordi vi har en plan for det, som vi gør på den sidste tredjedel af banen. Og det så vi også i aften, sagde VFF-træner Jacob Neestrup umiddelbart efter opgøret.

- Og egentlig gør vi bare det, som vi træner på. Jeg ved godt, at vi tidligere på sæsonen har fået nogle hug for, at der er nogle ting, som ikke har siddet i skabet, men det er jo fordi, at vi prøver at dygtiggøre os, fortsatte han.

Annonce

Bondes bombardement

Forsvarsspiller Jakob Bonde scorede to gange - begge på straffespark - og det var egentlig kun uheld, som gjorde, at han ikke fik puttet den tredje ind også.

Dermed har den formstærke ankermand scoret 10 ligamål i denne sæson, hvilket bringer ham op på siden af Frederik Brandhof på toppen af VFF's interne topscorerliste.

Og dér ville Jakob Bonde egentlig ikke have noget imod at sidde alene.

- Det kunne være meget sjovt at tage den, og jeg var da lige inde og give Brandhof en krammer efter kampen. Han så ikke så glad ud, lød det grinende fra Bonde.

- Men det er bare dejligt at kunne bidrage med scoringer også.

De to straffespark blev sat knastørt ind bag Vendsyssels unge tredjekeeper, Mads Sylvan, og det var ikke helt en tilfældighed.

- Jeg tænkte faktisk, at målmanden måske havde set noget video på mig. Sidste gang sparkede jeg i den anden side, så hvorfor ikke ligge den modsat i dag, spurgte Bonde retorisk.

Med sejren sikrede Viborg FF sig andenpladsen i 1. division. Vejle vandt sin kamp mod Nykøbing, og dermed er VFF's matematiske mulighed for at indhente Jyllands Rubin væk.

Kampen i tal

Viborg FF - Vendsyssel FF 4-1 (2-1)

Fodbold, 1. division, 31. spillerunde

Mål: 1-0 Jakob Bonde (17.), 1-1 Christoffer Boateng (20.), 2-1 Mikkel Agger (45.), 3-1 Jakob Bonde (60.), 4-1 Mads Aaquist (88.)

Gule kort: Jeppe Grønning, Christian Sørensen og Mikkel Agger (VFF), Ali Messaoud og Christoffer Boateng (Vendsyssel)

Rødt kort: Søren Henriksen (Vendsyssel)

Viborg FF: Brandon Austin - Alexander Fischer, Lars Kramer, Jakob Bonde, Christian Sørensen (35. Mikkel Knudsen) - Jeppe Grønning, Mads Søndergaard (68. Sofus Berger), Jeff Mensah (45. Mads Aaquist) - Tobias Bech (68. Shelove Achelus), Alassana Jatta (79. Christian Moses), Mikkel Agger

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce