Annonce
Sport

Mål-Mensah: Det mål har jeg ventet længe på

Jeff Mensah sørgede for en meget vigtig Viborg-scoring, da han sendte VFF på sejrskurs i Hvidovre. Foto: Viborg FF
Jeff Mensah var rigtig glad for endelig at få scoret igen. Og han nød, at det var en vigtig scoring, som holder liv i håbet om førstepladsen.

Hvidovre: Det var en særdeles populær spiller, der tidligt i anden halvleg af søndagens møde med Hvidovre sparkede Viborg FF i retning af Superligaen.

Desværre for Jeff Mensah og Viborg FF rakte scoringen kun til tre vigtige point - for nogle kilometer væk hev Silkeborg en sejr på 4-3 hjem og forsvarede dermed førstepladsen trods VFF's flotte sejr.

Det lagde en lille dæmper på glæden blandt spillerne efter kampen - dog ikke mere, end at Jeff Mensah godt kunne tillade sig at glæde sig over noget personlig succes.

- Det var bare dejligt at score. Det har jeg længtes efter så længe, og det var virkelig et vigtigt mål, sagde Jeff Mensah, som også virkelig nød at fejre scoringen ved at løbe ud mod de knap 200 VFF-fans, som var på plads på "Kæmpernes Arena", som Hvidovres hjemmebane kaldes.

Scoringen blev den eneste i en kamp, som var alt andet end køn. Mange lange bolde og dueller prægede et billede på et opgør, som også virkede nervøst.

- Det var ikke nogen god kamp, og vi spillede ikke godt. Men vi fik de tre point, og det var det vigtigste lige nu, sagde Viborg-spilleren.

En lang uge i vente

Jeff Mensah har igennem en længere periode haft svært ved for alvor at slå til i VFF, men i dette forår har han bidt sig godt fast på holdet som back og siden som kantspiller.

- Det var en forløsning, for der har manglet mål fra mig. Jeg har spillet nogle okay kampe, men har ikke fået noget produkt ud af det. Så jeg var virkelig glad for, at jeg fik noget ud af anstrengelserne i dag, sagde Jeff Mensah.

Scoringen og de tre point ændrer dog ikke ved, at VFF står i en situation, hvor der skal hjælp til, hvis det skal blive til en oprykningsfest på lørdag efter kampen mod Fremad Amager.

Silkeborg er nemlig et point foran og kan selv sikre sig førstepladsen med en sejr.

- Vi har det ikke i egne hænder, men det skal nok blive en fed kamp i Viborg. Jeg håber, at vi kan gøre det til en fest. Og hvis vi gør vores eget arbejde godt, så kan vi jo kun håbe, at tingene går vores vej i den anden kamp, sagde midtbanespilleren, som forventer, at ugen bliver lang frem mod lørdagens hjemmekamp mod Fremad Amager.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce