Annonce
Viborg FF

Målfarlige indskiftere: - Det er godt med en sund konkurrence på holdet

Tobias Bech kom ind og scorede til 3-0 mod FC Fredericia. Foto: Morten Pedersen
Tobias Bech og Jeff Mensah kom begge ind fra bænken og scorede mod FC Fredericia. De roser den brede VFF-trup og fortæller, at det gavner alle spillerne at være 'truet' på deres position.
Annonce

Fodbold: I VFFs seneste kamp mod FC Fredericia kom Tobias Bech og Jeff Mensah begge ind fra bænken og scorede til først 3-0 og senere 4-0.

Den nye cheftræner i Viborg FF, Lars Friis, har tidligere fortalt til avisen, at han tiltænker sine indskiftere en stor betydning:

- Det kan være, at vi skal have nogle kampmaskiner, som skal arbejde i 60 minutter, hvorefter der kommer andre ind for at gøre et stykke arbejde i 35 minutter. Nogle slider modstanderne op - de andre eksekverer. Og begge typer er lige vigtige, fortalte Lars Friis dengang.

Og netop den løsning fortæller Tobias Bech, at han også føler, at truppen har potentiale til.

- Lars Friis har fremhævet det med bredden meget. Nu kom Jeff (Mensah, red.) og jeg ind og lagde låg på mod Fredericia, og sådan kunne jeg også godt forestille mig, at det bliver mod Vendsyssel. Vi har kvalitet, som vi kan skifte ind. Alle 19 mand, som vi har med, har kvalitet. Det ser jeg som en stor fordel, siger Tobias Bech.

Men på trods af den store fokus på indskifterrollens betydning, så er det ikke en rolle, som Tobias Bech er tilfreds med.

Han håber på, at han kan veksle rollen til en plads i start-11'eren, men anerkender også den store konkurrence - en konkurrence, som kun er blevet større efter tilkomsten af Serge Deble og Davit Skhirtladze.

- Det er klart, at når man ikke starter inde, så er man skuffet uanset hvad. Men det gavner både mig selv og alle andre, at der er konkurrence. Så må vi bruge skuffelsen til noget positivt, så man kan starte inde næste gang. Det handler om at stå så skarpt som muligt - især nu hvor vi også har to nye til de offensive positioner, siger Tobias Bech.

Annonce

Forskellige roller fra bænken

Den anden af de to målscorende indskiftere fra Fredericia-kampen, Jeff Mensah, har samme indtryk som sin unge holdkammerat Tobias Bech. Han mener også, at det øgede fokus på indskiftningerne er positivt og et udtryk for kvalitet i truppen.

- Konkurrencen er stor, og det er dejligt. Vi skal hele tiden prøve på at blive bedre, og lige nu har vi en bred og skarp trup. Det er vigtigt, fordi vi skal have en stærk trup for at rykke op, siger Jeff Mensah.

- Man har en rolle, indtil man har en ny, siger Jeff Mensah. Foto: Morten Pedersen

Den alsidige midtbanemand fortæller, at han godt er klar over, at hans rolle ændrer sig hele tiden. Både i forhold til en startplads, men også den rolle han kan udfylde som indskifter.

- Man har jo en rolle, indtil man har en ny. Sådan er fodbold. Min opgave mod Fredericia var at få lukket kampen. Nu gjorde jeg det med et mål, men en anden gang kan det være, at jeg skal lægge et højt pres eller holde på bolden, siger Jeff Mensah.


- Man har jo en rolle indtil man har en ny. Sådan er fodbold. Min opgave mod Fredericia var at få lukket kampen. Nu gjorde jeg det med et mål, men en anden gang kan det være, at jeg skal lægge et højt pres eller holde på bolden.

Jeff Mensah


På søndag skal VFF-spillerne til Vendsyssel, hvor de skal spille for at fastholde ligaens førsteplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce