Annonce
Sport

Målløs træner: Det er det vildeste det her

Det var en fokuseret træner, der midt i anden halvleg forsøgte at få styr på kampen efter Skive havde udlignet. Foto: Thomas Kjær Pedersen

Skive: Normalt er det ikke svært for Stoholm-træner Allan Kjær at sætte ord på holdets kampe, men fredag aften var en smule anderledes. Efter en vanvittig afslutning endte Stoholm IF med at vinde 27-26 over lokalrivalen Skive.

- Jamen jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg skal sige. Det her overstråler nok alt. Sidst da vi vandt over Sydhavsøerne sagde jeg, at det var det vildeste. Men det her topper det fuldstændig. Jeg har virkelig svært ved at sætte ord på den her præstation, sagde Allan Kjær, som havde svært ved at skjule smilet.

Stoholm spillede en perfekt første halvleg, hvor alt kørte på skinner. Men i løbet af anden halvleg løb holdet ind i et par skader, som satte den i forvejen smalle trup under pres.

- Vi kæmpede med det, vi havde og mere kunne vi sådan set ikke gøre. Vi fik nogle skader, der gjorde, at vi måtte spille nogle spillere på nogle uvante positioner, men alligevel var det os, der endte med at vinde kampen. De her drenge er for vilde, sagde træneren.

Og det er specielt sammenholdet i truppen, der gør, at de kan hive sådanne resultater hjem, mener træneren.

- Vi står sammen, og det har vi gjort hele vejen igennem. Og jeg tror det er derfor, vi vandt i dag. Vi giver alt for hinanden, og det er derfor, at sådanne resultater som det her kan lade sig gøre, sagde han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce