Annonce
Sport

Målmageren Rask nød matchvinderrollen

Mikkel Rask er en smule overrasket over, at VFF på fredag skal spille topkamp mod Esbjerg. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen.

Mikkel Rask blev matchvinder med to scoringer mod Fredericia

Annonce

Viborg FF's frisparks- og hjørnesparksskytter har gang på gang sigtet efter Mikkel Rask i denne sæson.

Forsvarsspilleren besidder en helt utrolig springkraft og er dermed en enorm trussel på dødbolde, men hidtil er det blevet ved truslen.

Fredag aften lykkedes det så endelig for Mikkel Rask at få hul på bylden, da han lynede to gange i VFF's sejr på 2-1 over Fredericia.

»Jeg er jo med fremme på dødboldene for at være farlig, så det var virkelig rart, at der kom to scoringer i dag. Især når det også gav os tre point. Jeg håber da, at der er flere mål på vej,« sagde Mikkel Rask, der naturligvis nød at få matchvinderollen mod sin tidligere klub.

Anføreren fører allerede tirsdag aften sit hold på banen i Fredericia endnu engang. Denne gang gælder det en pokalkamp, men selv om VFF altså kommer med en frisk sejr i bagagen vil Mikkel Rask ikke garantere, at VFF spiller sig videre i pokalturneringen.

»Jeg tror, at det bliver en helt anden kamp. Jeg synes stadig, at Fredericia er et rigtig godt hold, så resultatet af den kamp er svært at spå om,« siger Mikkel Rask.

Annonce

Mod alle odds

VFF havde en kaotisk indledning på sæsonen, hvor flere nye spillere kom til i sidste øjeblik. Mod alle odds har holdet dog klaret sig ganske glimrende og er nu med helt i toppen af 1. division.

På fredag gælder det en vaskeægte topkamp mod Esbjerg. Mikkel Rask indrømmer, at han ikke lige havde regnet med, at det skulle blive til en topkamp i slutningen af oktober måned.

»Jeg havde nok ikke lige troet på det. Vi er ikke så mange i truppen, men dem vi har er af høj kvalitet. Men vi har også været heldige og dygtige til at undgå skader og karantæner, så det et gået godt indtil videre,« sagde Mikkel Rask.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce