Annonce
Rundt om Viborg

Møde om menighedsrådsvalget i Rødding og Løvel

Kirken i Rødding. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Rødding/Løvel: Der skal vælges nye menighedsråd i år. Reglerne er ændret i forhold til tidligere, så det skal foregå på den måde, at der først holdes et orienteringsmøde om valget og senere en valgforsamling, hvor det nye menighedsråd vælges.

I Rødding og Løvel sogne holdes orienteringsmøderne i den kommende uge. For Rødding Sogn er der orienteringsmøde tirsdag den 18. august klokken 19 i sognehuset Arken, og for Løvel holdes orienteringsmødet onsdag den 19. august klokken 19 i Løvel Kultur- og Forsamlingshus.

På begge møder vil de nuværende menighedsråd fortælle om deres arbejde, og hvad der venter af opgaver for det kommende menighedsråd.

"Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse, og vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn", lyder det i invitationen.

Valgforsamlingen for Rødding Sogn holdes tirsdag den 15. september og for Løvel Sogn onsdag den 16. september. Det foregår igen i henholdsvis Arken og Løvel Kultur- og Forsamlingshus, og begge møder begynder klokken 19. Alle sognets folkekirkemedlemmer på over 18 år kan deltage, stille op og stemme.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Caféansat blev stukket med køkkenkniv i halsen - men er nu uden for livsfare

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce