Annonce
Kultur

Møldrup i blåt under årets fest

Temaet til årets Revlingefest er Møldrup i blåt. Revlingekomitéen håber, at det afspejler sig i bybilledet under årets fest. Foto: Line Holm

Møldrup: Når Møldrups forskellige sportshold løber på banen, så er det gerne i blå dragter. Og det er lige netop det, som årets Revlingekomité har skelet til, da de valgte årets tema for Revlingefesten.

- Temaet er "Møldrup i blåt", og det er en lille smule inspireret af byens forskellige blå sportshold. Vi håber, at både private og erhvervsdrivende har lyst at bidrage til, at hele byen får et blåt præg, fortæller Jonas Hjort Nielsen på vegne af festkomitéen.

Formand for Revlingekomitéen er Maja Kjeldahl Sørensen, mens Jonas Hjort Nielsen er næstformand. Ellers består komitéen af Pelle Linjendal, Sara Østergaard Christensen, Nanna Sørensen-Høgh, Jacob Jacobsen, Michael Thorgaard Kristensen, Mike Nørskov, Heidi Thorgaard Kristensen, Anders Hildebrandt, Berit Troels, Camilla Dahl Kristensen, Ryan Bak Dreier, Rasmus Elkjær, Søren Albertsen, Emil Kristensen, Andreas Dalsgaard Kristensen, Line Holm, Mads Jensen, Michael Andersen, Anna Jokumsen, Tina Madsen og Kasper Elkjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Tidligere borgmester har været med til at tvangsfjerne tæt på 100 børn - og han forstår slet ikke regeringens ambitioner om at fjerne flere

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg FF For abonnenter

Spillere er glade for hård matchning: Vi skal blive bedre mod de gode hold

Viborg HK

VM-spillere er vendt hjem med stort overskud - nu skal Viborg HK score hattrick

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];