Annonce
Rundt om Viborg

Mønsteds nye bypedeller var i gang på legepladsen

Mønsteds bypedeller gav onsdag legepladsen ved det grønne område en opfriskning. Her er det fra venstre Hanne Harrestrup, Søren Østergaard og Kirsten Larson. Foto: Kurt Mosgaard
Onsdag var Mønsteds nye korps af bypedeller for første gang ude med arbejdshandskerne på. Her fik legepladsen ved det grønne område en opfriskning.
Annonce

Mønsted: Mønsteds nye korps af bypedeller var onsdag formiddag for første gang ude i byen med arbejdshandskerne på. Bypedel-korpset, der blandt andet skal sørge for at holde Mønsteds grønne områder pæne, har været undervejs siden de første forberedelser gik i gang i foråret sidste år, og er nu en realitet.

I går rykkede pedellerne så ud for første gang, og det var legepladsen ved det grønne område i byen, der fik en tur. Legeredskaberne blev efterspændt og området fik i det hele taget et eftersyn. Og så blev der hygget og drukket kaffe undervejs, fortæller Kurt Mosgaard, der er tovholder for pedelkorpset.

13 har meldt sig som frivillige bypedeller, men også tre lokale, der står for opsætningen af julebelysningen, kommer af forsikringsmæssige årsager med i bypedel-korpset, der dermed når op på 16 medlemmer.

Der skal også være tid til hyggen. Foto: Kurt Mosgaard

I forhold til arbejdsredskaber forventer Kurt Mosgaard, at man i den kommende uge får en havetraktor og en buskrydder. Kommune har bevilget 20.000 kroner til udstyr fra en særlig pulje, og man har fået lov til at bruge 5000 kroner af midler fra Hedeselskabet til byens nye naturstier til udstyr.

Fast mødested for bypedellerne bliver ved Østfjendshallen, så her skal man have lavet en udvidelse af redskabsskuret, så der bliver plads til bypedellernes grej.

Fra onsdag den 5. august begynder man at mødes fast en gang om ugen fra klokken 10-12. Bypedellerne assisterer også ved afmærkningen af Mønsteds nye naturstisystem, der efter planen indvies officielt lørdag den 8. august med snoreklip foretaget af en repræsentant for Hedeselskabet.

Annonce
Annonce
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Annonce