Annonce
forside

Malermester købte domprovstens have

Domprovstens have i Sortebrødre Kirke Stræde har for godt 2,2 millioner kroner fået ny ejer. Malermester Carsten Klock Sørensen siger at han indtil videre ingen decidere planer har for grunden, ud over at han vil nyde den dejlige have. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Carsten Klock Sørensen ved ikke hvad han vil bruge grunden til

Siden 1. februar har malermester Carsten Klock Sørensen, Viborg, haft skøde på domprovstens have i Sortebrødre Kirke Stræde.

Tingbogen fortæller, at prisen var 2.2550.000 kroner for de 930 kvadratmeter inklusiv 82 kvadratmeter vej, og at der er en frist til 1. maj med lysning til forevisning af Provstiudvalgets tilladelse, hvilket må betragtes som en ren formalitet.

Ejendomsvurderingen den 1. oktober 2009 lyder på en grundværdi på 373.100 kroner, men i følge ejendomsmægler Bent Kohls, Danbolig, der har formidlet salget, er de 2,2 millioner kroner nok prisen.

»Dejlig have«

»Det er nærmest den sidste grund i midtbyen, og der var flere bud på grunden,« siger Bent Kohls.

Spørgsmålet er så, hvad malermesteren vil bruge grunden til.

»Det er jo en dejlig have, som jeg lige pludselig fik lyst til at købe,« siger Carsten Klock Sørensen, der driver malerfirma på Livøvej med over 20 ansatte.

Gået lidt på klingen kan Carsten Klock Sørensen kun sige, at han ikke ved, hvad han vil bruge grunden til, ej heller om der skal bygges på den. Og han gentager:

»Det er en dejlig have.«

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce