Annonce
Debat

Man flytter da efter et plejehjem

Så er der dømt Løvefest i Løvel med masser af solskin og ditto folk. Om onsdagen var der over fem hundrede til stort harmonikatræf i hallen. Derudover var der børnedyrskue, skyd-folk-i-vandet-halløj og meget mere

Læserbrev: Tidligere havde næsten hver landsby sin egen skole. Sådan er det ikke længere. Skoler lukkes pga. økonomi, for få elever, dårlige lokaler eller fordi man, grundet geografien, ikke kan tiltrække nok personale.

Mon det samme er ved at ske med plejehjemmene landet over?

Jeg forstår godt, at man i Skals gerne vil beholde plejehjemmet af hensyn til nuværende såvel som kommende lokale beboere, som gerne vil blive boende i Skals-området. En sådan mulighed har plejehjemskrævende borgere fra Løvel og omegn dog aldrig haft.

Annonce

Jeg forstår godt, at man i Skals gerne vil beholde plejehjemmet af hensyn til lokale, som gerne vil blive boende i Skals-området. En sådan mulighed har borgere fra Løvel og omegn dog aldrig haft.

Her har man altid været nødt til at flytte udenbys, væk fra familie og venner, f.eks. til Pensionistgården i Vammen (ca. 10 km. fra Løvel), når man ikke længere kunne klare sig i egen bolig. Og hvis der var behov for et demensplejehjem, så var muligheden f.eks. at flytte til Friplejehjemmet Sct. Kjeldsgården i Viborg (ca. 16 km fra Løvel).

Det er vigtigt at stille krav til sit plejehjem, selvom man er oppe i årene og har behov for hjælp i det daglige. Når man først er blevet visiteret til en plejebolig, så kan man frit ønske, hvilket plejehjem i Danmark, man vil bo på.

Skal det være et kommunalt- eller et friplejehjem … vælg ud fra egne interesser, ønsker og behov og ikke efter om det er beliggende indenfor eller udenfor by- eller kommunegrænsen.

Jeg arbejder på det kun et år gamle Nørager Friplejehjem (ca. 22 km fra Løvel), her er der allerede beboere fra bl.a. Viborg, Hobro, Silkeborg og Vesthimmerlands kommuner samt selvfølgelig Nørager – så jo, man flytter da efter et Plejehjem….

Annonce
Viborg For abonnenter

'Så stærk, at du kan søge tilflugt under den': I sommer måtte vandet pumpes væk fra Nytorvs tag - hvordan kunne sneen komme som en overraskelse?

Danmark

Onsdagens coronatal: Rekord i smittetal - for første gang over 5.000 smittede på ét døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112 For abonnenter

Få det fulde overblik over politiets vilde sne-døgn: Biler i grøften, spærrede veje og en handicapscooter uden strøm

Erhverv For abonnenter

Ny chef for Viborg Bryghus på plads: Fra lyd og billeder til godt, lokalt øl

Navne

Kirsten mødte kærligheden, da hun solgte forårsruller i Thy-lejren: I mere end 40 år har hun nu nydt livet ved Hjarbæk Fjord

Viborg

Kæmpe kø i sne og sjap ved corona-testcenter

Debat: Stop kødindustriens manipulation - at spise kød gør ingen til 'en rigtig mand'

Debat For abonnenter

Gå hjem, chef, før det går galt!

Debat

Et rungende nej til naturnationalparker

Rundt om Viborg

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte familiens hus: - Vorherre og jeg er ikke på talefod

Alarm 112

Dobbelt uheld i sneen: Forulykket mand ville have sportstasken med på skadestuen - gemte på 155.000 kroner, som politiet snuppede

Viborg For abonnenter

Kritik af snerydningen i Viborg - men alt materiel har været i brug

Viborg For abonnenter

Hospitalsdirektør kan ånde lettet op: Ingen kollektive opsigelser - men der er stadig for travlt

Annonce