Annonce
Viborg

Mand afpresset efter deling af sexvideo: Kvinde krævede 30.000 kroner

En sms-besked afslørede 42-årig kvinde i afpresning. (Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix)
Kvinde ville have 30.000 kroner for ikke at anmelde, at en mand havde delt en sex-video.

Viborg: En kvinde fra Viborg fandt i maj 2018 ud af, at en mand havde delt en sex-video, hvor hun var aktiv deltager. Det mente hun skulle koste 30.000 kroner, hvis hun ikke skulle anmelde manden til politiet.

I stedet for at få penge, blev kvinden anmeldt for afpresning. Da kvinden var på anklagebænken ved Retten i Viborg, nægtede hun at det var tilfældet, men bevismaterialet var ikke til at snakke sig fra. Truslerne fra kvinden var ret tydelige i den sms, hun havde sendt til manden tidligt om morgenen den 15. maj 2018.

Retten anerkendte, at kvinden kan have følt sig krænket over, at videoen var blevet delt uden hendes tilladelse, men hun blev kendt skyldig i afpresning.

Straffen blev 40 dages fængsel, som dog blev gjort betinget med et års prøvetid.

Kvinden har nogle personlige problemer, og retten stillede som betingelse, at kvinden i prøvetiden skal gå i ambulant psykiatrisk behandling, hvis Kriminalforsorgen finder det nødvendigt.

Med i sagen var nogle overtrædelser af færdselsloven. I den mindre ende kørte kvinden med forkert lygteføring på Sundsvej ved Herning i marts 2018. Det førte faktisk til, at hun blev stoppet af politiet, og det afslørede samtidig, at kvinden overtrådte en mere alvorlig paragraf i færdselsloven, nemlig at køre bil uden at have kørekort.

Det gentog sig i juli 2017, hvor kvinden blev stoppet på Indre Ringvej i Viborg. I det tilfælde kørte hun i en bil, som hun ikke havde fået tilladelse til at bruge af ejeren, så hun blev faktisk også dømt for brugstyveri efter straffeloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF jagter ny målmand: - Vi er sårbare på positionen

Viborg FF For abonnenter

Fredbergs første fase: Sådan har han præget Viborg FF

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];