Annonce
112

34-årig skal i fængsel: Snuppet flere gange på ulovlige køreture

En mand er for nyligt blevet idømt 50 dages fængsel efter flere brud på færdselsloven. Arkivfoto: Jan Bjerre Lauridsen/Ritzau
Efter et væld af sigtelser for færdselsovertrædelser er en mand blevet idømt 50 dages ubetinget fængselsstraf og en betinget frakendelse af førerretten til en lille knallert.
Annonce

Viborg: En 34-årig mand fra Viborg er for nyligt blevet idømt 50 dages ubetinget fængsel og en bøde på 5500 kroner efter op til flere gange at have brudt færdselsloven.

Han har herudover fået en tre års betinget frakendelse af retten til at køre en lille knallert.

Dommen falder, efter den 34-årige er blevet taget i at køre på en ikke indregistreret motorcykel uden ansvarsforsikring, uden kørekort og uden hjelm på hovedet. Dette kunne den politiassistent, der var indkaldt som vidne, bekræfte for retten.

Derudover baseres dommen på, at han er blevet stoppet på en lille knallert, mens han kørte ned ad Sct. Mikkels Gade med en promille på 0,54.

Det er da heller ikke første gang, at han har været på kant med færdselsloven. Allerede tilbage i 2010 fik han nemlig frataget førerretten i ti år indtil starten af 2020. Siden da er han ikke mindre end fem gange blevet taget i at køre rundt uden et gyldigt kørekort.

Den 34-årige erkendte sig under retssagen skyldig i alle anklager, på nær påstanden om, at han skulle have kørt på den ikke indregistrerede motorcykel. Ifølge ham kunne den nemlig slet ikke køre. Retten vurderede dog, at politiassistentens forklaring af episoden var troværdig og sikker, og den tiltalte er derfor blevet kendt skyldig i alle anklager.

Han har valgt at tage imod betænkningstid i forhold til en eventuel anke af sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce