Annonce
Danmark

Mand kimet ned af ukendt nummer: Da han ringede tilbage lød beskeden 'du har vundet 12,5 millioner i lotto'

Mand fra Favrskov gik rundt i en måned uden at vide, at han er mangemillionær efter en stor lottogevinst. Foto: Danske Spil
Nybagt lottomillionær fra Favrskov var skeptisk, da han fik at vide, at han havde vundet 12,5 mio kroner i lotto. Men den var god nok - så nu har han råd til sin gamle drøm om en bolig i centrum af Aarhus.

FAVRSKOV: En mand i 50’erne fra Favrskov Kommune gik rundt som millionær i over en måned uden at vide det. Danske Spil havde godt nok forsøgt at kontakte ham igen og igen - både via telefon og mail, men da vinderen har et princip om, at han ikke svarer på opkald fra folk, han ikke kender, ignorerede han telefonopkaldene.

Således gik manden rundt - intetanende om, at han havde 12.500.000 kroner i udsigt på kontoen. Han havde nemlig heller ikke været logget ind på sit Plus-abonnement, siden han oprettede den for flere år siden. Så chancerne for, at han selv ville opdage sit held, var meget små.

Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Annonce

- Nu kan jeg godt se, at det var lidt dumt, at jeg ikke tog telefonen, forklarer vinderen, der har valgt at være anonym.


Jeg undrede mig da over, at jeg fik en sms fra en fremmed kvinde. Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Så jeg ringede op til hende. Da hun sagde noget om, at jeg havde vundet en stor gevinst i Lotto, blev jeg naturligvis skeptisk.

Nybagt mangemillionær i lotto


Efter de mange forgæves opkald og enkelte mails tog Helene, der sidder i Danske Spils Kundeservice, andre midler i brug. Da retningslinjerne foreskriver, at man kun må oplyse om en gevinst til selve vinderen - og altså ikke andre personer, der kan have overtaget en telefon, uden at oplysningen er blevet opdateret, skrev hun følgende SMS til den hemmelige millionær:

"Kære … Det er meget vigtigt, at du ringer til mig. Mvh, Helene".

- Jeg undrede mig da over, at jeg fik en sms fra en fremmed kvinde. Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Så jeg ringede op til hende. Da hun sagde noget om, at jeg havde vundet en stor gevinst i Lotto, blev jeg naturligvis skeptisk. For jeg har prøvet at blive ringet op af folk, som enten ville snyde mig eller sælge mig noget. Det er også derfor, jeg ikke tager telefonen, hvis jeg ikke kender nummeret, fortæller han.

12,5 mio på kontoen

Helene fik dog manden til at gå ind og kigge på sin abonnementskonto, hvor der ganske rigtigt stod, at han havde vundet 12.500.000 skattefri kroner.

- Det var meget uvirkeligt. Jeg måtte have noget at sunde mig på, så jeg gik ud og købte en virkelig god flaske rom og tog mig et fornuftigt glas, lyder det.

Den heldige vinder, der er single, glæder sig først og fremmest over, at han nu kan flytte ind til centrum af Aarhus, da det er en drøm, han længe har haft.

- Jeg har boet derinde før og har længe villet flytte tilbage, men finanserne har ikke været til det, da det jo er enormt dyrt. Så nu vil jeg købe mig en fin lejlighed. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage, hvor der er liv - biografer og restauranter osv. Det har jeg savnet. Og nu behøver jeg aldrig mere tænke på, at jeg skal spare, forklarer han.

Selvom vinderen egentlig godt kunne trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter så stor en gevinst, har han ikke tænkt sig at lave om på andet i sit liv end at flytte bopæl.

- Jeg kan godt lide at arbejde og ved ikke, hvad jeg ellers skulle bruge min tid på. Jeg tror, jeg ville kede mig, hvis ikke jeg havde noget at stå op til. Men det er da klart, at det giver nogle muligheder for at gå på pension tidligere, hvis jeg får lyst til det. Og så tror jeg, jeg skal på nogle længere rejser om vinteren, så man slipper for at være i Danmark i de kolde måneder.

Annonce

Luksustur rundt i Danmark

Den heldige vinder havde ikke planlagt den helt store sommerferie i år, men overvejer nu at tage en tur rundt i Danmark og besøge alle de steder, han aldrig har haft mulighed for at se. Især nu, hvor corona alligevel har sat nogle begrænsninger på rejseaktiviteten.

- Det kunne godt blive en rigtig hyggelig luksustur med en hotelovernatning her og der. Så støtter man også lokalt. Det kan jeg godt lide, siger han.

Endnu har den aldeles velhavende mand ikke fortalt til nogen, at han har vundet den store gevinst.

- Jeg er lidt i vildrede, om jeg skal dele det med nogen. På den ene side har man jo lyst til at skrige sin glæde ud til alle. På den anden side ved man ikke, om man kan få nogle problemer ved at gøre det. Så det overvejer jeg lige den næste tid. Nu skal jeg først lige komme mig helt over chokket, siger han - og griner igen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Annonce