Annonce
Viborg

Mand sigtet for røveri og tyveri af bil

En mand fra Viborg-området er sigtet for røveri mod Føtex i Skive. Arkivfoto: Michael Bager
En 45-årig mand fra Viborg er tirsdag eftermiddag sigtet for et røveri i Føtex i Skive og for at have stjålet en bil i Viborg.
Annonce

Viborg/Skive: Et tyveri i Føtex i Skive udviklede sig og er nu blevet til en sigtelse for røveri for en 45-årig mand fra Viborg.

Manden forsøgte ved 11.45-tiden tirsdag middag at forlade Føtex i Skive med blandt andet parfume, en deodorant og en køkkenmaskine, som han ikke havde betalt for. En ekspedient forsøgte at stoppe ham, men blev skubbet væk af den 45-årige mand, der forlod butikken med tyvekosterne - bortset fra køkkenmaskinen. Og dermed blev det til røveri, fortalte vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, tirsdag aften.

Da manden forlod Føtex, var det i en bil, der klokken 7.32 tirsdag morgen blev stjålet ved Netto i Vesterbrogade i Viborg, hvor den holdt med nøglen i tændingen. Bilens ejer havde stået bag den 45-årige i køen i butikken, og han kunne se, at det var den 45-årige, der kørte afsted i bilen.

Efter det formodede røveri i Føtex i Skive opdagede en betjent bilen på vejen mellem Vinderup og Holstebro, og derefter blev den 45-årige mand anholdt. Det skete ved 16.45 tiden tirsdag eftermiddag.

Manden bliver sigtet for røveri og brugstyveri, oplyste vagtchefen.

Onsdag morgen oplyste Henrik Thomassen fra lokalpolitiet i Viborg, at manden er blevet genindlagt på Søndersøparken, hvor han i øjeblikket afsoner en behandlingsdom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce