Annonce
112

Mand stak af fra uheld: Tog sin nummerplade under armen og kørte videre

En mand valgte onsdag morgen at køre fra et mindre harmonikasammenstød, efter han havde fjernet sin nummerplade. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Viborg: Efter et mindre færdselsuheld onsdag morgen leder politiet i øjeblikket efter en mand, der valgte at køre fra stedet uden at give sine oplysninger til de øvrige implicerede i uheldet.

Men ikke nok med, at manden ikke ønskede at fortælle, hvem han var. Han valgte sågar at gå ud af sin bil og fjerne sin nummerplade for derefter at forlade stedet, inden nogen kunne nå at opfange registreringsnummeret.

Manden havde forårsaget et mindre harmonikasammenstød, da han kørte op i en anden bilist, som holdt stille ved et lyskryds og derved blev skubbet ind i en tredje bil. Der skete kun materiel skade under uheldet.

Ingen nåede at opfange, hvad der stod på mandens nummerplade, inden han stak af med den. Men politiet kan torsdag morgen fortælle, at der er tale om en 25- til 30-årig mand af dansk udseende med langt sort hår og sorte øreringe i begge ører, som talte dansk med lokal dialekt.

/NILOS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce