Annonce
Rundt om Viborg

Mand tidligere udvist: Gemte sig i Bjerregrav og udgav sig for at være italiensk

Manden var i besiddelse af et falsk italiensk pas, opholdstilladdelse og ID-kort. Foto: Asger Ladefoged
Annonce

Bjerregrav: Udlængestyrelsen havde den 25. oktober 2016 pålagt en 39-årig mand at have opholdspligt på Udrejsecenter Kærshovedgård i Ikast. Men fra den 9. november 2016 og 839 dage frem opholdt han sig ikke på udrejsecenteret.

I stedet blev han fundet ved Østrup Autoophug i Bjerregrav den 19. februar 2019. Da politiet var på besøg, fremviste han et italiensk flygtningepas, en opholdstilladelse og et ID-kort. Problemet var bare, at de alle tre var falske. Det kostede ham seks måneders ubetinget fængsel, en udvisning og indrejseforbud i seks år.

Manden tilstod alle sagens forhold.

Men det var ikke det eneste, han kunne tage med sig i fængslet. Over en tre årig lang periode havde han snydt DSB for 239.625 kroner i kontrolgebyrer. Manden anerkendte erstatningspligten samt størrelsen af beløbet.

Men sagen stoppede ikke helt her, for manden var tidligere blevet dømt for en lignende forbrydelse. Den 29. februar 2012 fik han en straf for dokumentfalsk på 10 dages ubetinget fængsel. Dengang blev han også udvist og fik et indrejseforbud i seks år. Det overholdt han heller ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce