Annonce
Viborg

Mand tiltalt for at have sex med kvie - nægter sig skyldig

Den 23-årige landmand havde angivelt seksuel omgang med en kvie i en kostald på en forfalden gård i Kjellerup. Manden nægter sig skyldig i alle anklager. (Koen på billedet har ikke noget med sagen at gøre.) Arkivfoto

En 23-årig landmand var mandag i retten for at forsvare sig over for nogle anklager, om at han skulle have haft seksuel omgang med en kvie. Hvis han bliver kendt skyldig i anklagerne, skal han betale en bøde på 1000 kroner.

Kjellerup: Mandag eftermiddag kørte en lidt makaber sag i byretten i Viborg, hvor en 23-årig landmand er blevet tiltalt for at have seksuel omgang med en kvie på en forfalden gård i Kjellerup. Manden nægtede sig skyldig i anklagerne. Der falder dom i sagen den 12. november. Anklager på sagen, Rikke Camilla Berg, fortalte dette efter retsmødet:

- Nu hvor politiet i første omgang gav manden en bøde på 1000 kroner, så er det det, som straffen kan gå hen og blive, hvis han bliver dømt skyldig i anklagerne på mandag, fortæller Rikke Camilla Berg.

Siden stramningen af Dyreværnsloven kom tilbage i 2015 lyder loven således:

Paragraf 3a: "Det er forbudt at have seksuel omgang med eller foretage seksuelle handlinger med dyr"

Denne sag er en af de første, hvor den nye lov er blevet taget i brug.

Annonce

Retsmødet

Ekstra Bladet var til stede under retssagen og følgende tekst er ud fra deres artikel:

Sagen opstod en septemberdag i 2016 på en forfalden gård i Midtjylland, hvor den tiltalte befandt sig i kostalden ved middagstid. Da svigerinden til den anklagede landmand kom til stedet, så hun ham stå bag en ung kvie og gøre samlejebevægelser.

- Det gør du bare ikke, det dér, råbte hun.

Hurtigt gled han om bag kvien og skjulte sin underkrop.

- Han står der helt op mod dens røv. Jeg kan se hans erektion, selv om han lige vipper den ned i underbukserne, for bukserne står nemlig åbne, fortalte kvinden under vidneansvar.- Sagde han noget, spurgte anklageren.

- Ja, han sagde: 'Nej, det gjorde jeg i hvert fald ikke', men jeg havde jo set det hele. Jeg er sikker på, hans penis var inde i kvien, forklarede hun.

Men det afviste den 23-årige landmand.

- Det virker helt forkert, at jeg skulle have gjort sådan noget. Jeg elsker dyr, sagde han.

Ikke desto mindre meldte hans svigerinde blot en time senere episoden til politiet. Hun fortalte også sin kæreste, der er tiltaltes bror, om oplevelsen.

- Det var noget svineri, og det var synd for dyret, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Bag historien: Hvis man nu kan gøre enkle kommandoveje komplicerede og meningsløse, hvorfor så ikke gøre det? Stakkels Kåre!

Annonce