Annonce
Viborg

Mand undgik udvisning efter voldsoverfald i lejlighed

Den 26-årige fik en advarsel om udvisning efter et overfald i Viborg. Arkivfoto
Den 26-årige mand fik en betinget fængselsdom og en advarsel om udvisning efter et overfald af en kvinde i Viborg.

Viborg: En kvinde pådrog sig utallige mærker, hudafskrabninger og sår, da hun en aften i juni blev overfaldet i en lejlighed i Viborg.

Det fremgår ikke af rettens domsudskrift, om hun og overfaldsmanden har dannet par, men de har i hvert fald på et tidspunkt sidste år haft fælles bopæl i en landsby i Viborgs opland.

Dagen efter overfaldet i juni blev kvinden undersøgt på Institut for Retsmedicin i Aarhus, og den undersøgelse viste ikke så lidt.

Hun havde nemlig fået blå mærker og hudafskrabninger i det meste af ansigtet, i tindingen, i hovedbunden, ved det ene øre og på halsen. Hun havde også fået flere mærker på brystkassen, på det ene ben og sår på ryggen og fingrene.

Det blev i øvrigt også bevist, at manden havde taget kvælertag på kvinden.

Annonce

60 dage

Kvinden ønskede ikke selv at udtale sig i retten.

Den 26-årige mand, som begik volden, er ikke tidligere straffet, og det spillede også ind, da retten skulle tage stilling til straffen. Manden kom til Danmark fra Syrien i 2014, og derfor var det også på tale, at der kunne ske udvisning.

Manden, som bor i den lejlighed, hvor volden foregik, blev idømt en betinget straf på 60 dages fængsel med en prøvetid på et år. Han skal i øvrigt udføre 80 timers samfundstjeneste.

Derudover fik den 26-årige en advarsel om udvisning. Det vil sige, at han i tilfælde af ny kriminalitet med stor sandsynlighed vil blive udvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Viborg For abonnenter

Visit Aarhus-direktør om promovering af Viborg-egnen: - Vi er godt på vej

Annonce