Annonce
Viborg

Mand undgik udvisning efter voldsoverfald i lejlighed

Den 26-årige fik en advarsel om udvisning efter et overfald i Viborg. Arkivfoto
Den 26-årige mand fik en betinget fængselsdom og en advarsel om udvisning efter et overfald af en kvinde i Viborg.

Viborg: En kvinde pådrog sig utallige mærker, hudafskrabninger og sår, da hun en aften i juni blev overfaldet i en lejlighed i Viborg.

Det fremgår ikke af rettens domsudskrift, om hun og overfaldsmanden har dannet par, men de har i hvert fald på et tidspunkt sidste år haft fælles bopæl i en landsby i Viborgs opland.

Dagen efter overfaldet i juni blev kvinden undersøgt på Institut for Retsmedicin i Aarhus, og den undersøgelse viste ikke så lidt.

Hun havde nemlig fået blå mærker og hudafskrabninger i det meste af ansigtet, i tindingen, i hovedbunden, ved det ene øre og på halsen. Hun havde også fået flere mærker på brystkassen, på det ene ben og sår på ryggen og fingrene.

Det blev i øvrigt også bevist, at manden havde taget kvælertag på kvinden.

Annonce

60 dage

Kvinden ønskede ikke selv at udtale sig i retten.

Den 26-årige mand, som begik volden, er ikke tidligere straffet, og det spillede også ind, da retten skulle tage stilling til straffen. Manden kom til Danmark fra Syrien i 2014, og derfor var det også på tale, at der kunne ske udvisning.

Manden, som bor i den lejlighed, hvor volden foregik, blev idømt en betinget straf på 60 dages fængsel med en prøvetid på et år. Han skal i øvrigt udføre 80 timers samfundstjeneste.

Derudover fik den 26-årige en advarsel om udvisning. Det vil sige, at han i tilfælde af ny kriminalitet med stor sandsynlighed vil blive udvist.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce