Annonce
Viborg

Mange anmeldelser om festlarm og høj musik: Politiet er klar til at tage højttalerne

Blandt andet her i Pilehaven i Viborg anmeldte en borger natten til fredag, at der var festlarm. Arkivfoto: Preben Madsen.
Annonce

Viborg: De fleste har sikkert bemærket, at der i disse dage kører studentervogne rundt med dyttende, festende og glade studenter.

Flere har i hvert fald i løbet af det seneste døgn underrettet politiet om, at der rundt omkring i byen foregår fester med høj musik og larm, som kan være generende for naboerne.

I går, torsdag, fik politiet klokken 21.55 en anmeldelse om larm og høj musik ved Sønæs. Da politiet senere på aftenen kom frem, var der dog hverken festlarm eller unge mennesker på stedet.

Omkring midnat var en patruljevogn også forbi Pilehaven mellem Sct. Ibs Gade og Nørresø. Også her havde der været en anmeldelse om larm, men da politiet et kvarter senere kom frem, var der heller ikke her noget at se.

Det var der dog ved en privat studenterfest ved et hus på Hejmdalsvej i det nordlige Viborg. Her var politiet ude for at dæmpe den høje musik.

Fredag morgen opfordrer politikommissær Henrik Thomassen til at være overbærende over for de festende unge mennesker. Han understreger dog også, at politiet er klar til at hjælpe med at få dem til at nedtone larmen.

- Vi vil fortsætte med at køre rundt og sige til folk, at de skal skrue ned. Hvis de ikke kan finde ud af det, så tager vi højttalerne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce