Annonce
Viborg

Efter farvel til street food: Der er mange forslag til afløseren

Læserne har mange forslag og ønsker til Benny Tolstrup om, hvad der skal være afløseren for street food i Ll. Sct. Peder Stræde.
Læserne har på Facebook givet mange løsninger til, hvad der kan fylde ud efter street food.
Annonce

Viborg: En street food i Viborg var åbenbart for stor en mundfuld for en by af den størrelse.

Efter den definitive lukning i lørdags er indehaverne af Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning foreløbig gået lidt i tænkeboks med, hvad der i fremtiden så kan fylde pladsen ud i den tomme bygning på Ll. Sct. Peder Stræde.

Folkebladets følgere på Facebook har dog ikke ligget på den lade side. Her er der kommet flere forslag til emner, måske ud fra hvad man selv savner lidt i byen eller netop på det sted.

Bymanden konstaterede i avisen for ikke så længe siden, at COOP nærmest glimrer totalt ved sit fravær i byen. Et par Fakta-butikker i en by af Viborgs størrelse efterlader et stort geografisk hul i kædegigantens midtjyske dækning. Et forslag går da også på, om ikke der kan blive et comeback til en Kvickly-butik. Den køber COOP nok ikke.

Andre ser heller et andet comeback til Rema 1000, men her har kæden efterhånden fyldt godt op, når der også kommer en Rema 1000 ved den nye udstykning i Arnbjerg. Eller en anden discountbutik, som en skriver.

Nogle savner en decideret frugt- og grønt butik, andre savner tilsyneladende Blomster-Michael og efterlyser hans afløser i gaden. Der er også forslag om et outlet af en slags.

Det mest utraditionelle forslag er en hundelegeplads, måske fra en hundeejer som er træt af at blive våd ved udendørs agility-træning med hunden.

Der er knap så meget spræl i forslag om, at der skal være boliger i bygningen eller et parkeringshus.

Det mest vidtløftige er et forslag om en udvidelse af Sct. Mathias Centret, det bliver noget af en tilbygning.

Men værsgo', Benny Tolstrup og Palle Christiansen fra Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning, forslagene er til fri afbenyttelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce