Annonce
Viborg

Marathon Travel Club og Magic Tours solgt til aarhusiansk rejsebureau

Thorvald Mogensen har været direktør i virksomhederne Magic Tours og Marathon Travel Club siden 1995. Nu er virksomhederne solgt. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Det aarhusianske rejsebureau Ruby Rejser har købt de viborgensiske rejsearrangører Marathon Travel Club og Magic Tours. Begge bureauer vil fortsat have kontor i Viborg.

Viborg: Thorvald Mogensen har siden 1995 drevet de to rejsebureauer Marathon Travel Club og Magic Tours - men pr. 25. juni er de to bureauer ikke længere hans.

De er nemlig blevet solgt til Aarhus-virksomheden Ruby Rejser. Men det var ikke uden overvejelse, at Thorvald Mogensen solgte sit livsværk.

- Jeg har gennem nogen tid overvejet at sælge min virksomhed, men det var meget vigtigt for mig at finde en seriøs køber, der kan videreføre både Magic Tours og Marathon Travel Club på en måde, der kommer både ansatte og kunder til gode. Og Ruby Rejsers DNA passer perfekt med vores, så jeg glæder mig over salget og til at følge virksomheden som konsulent i en periode, udtaler Thorvald Mogensen og uddyber:

- Jeg bliver i firmaet, men i hvor lang tid ved jeg ikke. I hvert fald året ud. Jeg glæder mig til at være lidt mere morfar for mine børnebørn, og jeg har lidt ejendomme rundt omkring, som jeg skal passe. Og så bliver jeg 67 til august, så jeg mener, at det er rettidig omhu at give stafetten videre nu.

Det ændrer dog ikke på, at det er med en god del vemod, Thorvald Mogensen siger farvel til de to virksomheder.

- Jeg har arbejdet med det her i 25 år. Det har været mine to små børn, så jeg skulle da lige tygge lidt på det, før jeg traf beslutningen. Men alting har sin tid, og det er det rigtige tidspunkt og den rigtige virksomhed at give videre til, siger Thorvald Mogensen.

Annonce
Thorvald Mogensen er ganske sikker på, at de to rejsebureauer er i gode hænder hos Ruby Rejser og direktør Mads Bygballe (t.v.). Pressefoto

Fortsætter i Viborg

Ruby Rejser er en fremadstormende rejsearrangør, der har vækstet med 55 procent gæster siden 2015, hvor bruttofortjenesten i samme periode også er flerdoblet.

Virksomheden har specialiseret sig i skræddersyede rejser, hvor Marathon Travel Club som maraton-ekspert, og Magic Tours med rejser til Disneyland passer godt ind.

- Overtagelsen af både Magic Tours og Marathon Travel Club er en helt oplagt udvidelse for Ruby Rejser. Siden 2015 har vi med succes overtaget driften af flere mindre rejsebureauer, der alle repræsenterer et nicheprodukt under paraplyen ”kultur og aktiv ferie”, siger Mads Bygballe, der er direktør i Ruby Rejser.

Han kan fortælle, at der fortsat vil være kontor i Viborg, der i dag har adresse på Toldboden.

- Hver især fortsætter de to bureauer med både salg og udvikling af rejser, imens vi i Ruby Rejser tager os af maskineriet bag. Det er en af de centrale årsager til vores gode vækst, siger Mads Bygballe.

Mens maraton-rejserne passer ind i andre tilgængelige rejsemål fra Ruby Rejser, så er turen til Disneyland et anderledes område for virksomheden.

- Disney-rejserne ved vi ikke så meget om endnu, men der sidder nogle dygtige og kompetente medarbejdere i Viborg, der har været eksperter på de her rejser i mange år, og som vi glæder os til at lære en masse af, slutter Mads Bygballe.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce