Annonce
Viborg HK

Marianne Haugsted og Co. ødelægger gæster og snupper førsteplads

Marianne Haugsted var i blændende spillehumør søndag eftermiddag. Akrivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK's U19-kvinder leverede en stor øretæve, da TTH Holstebro tidligt søndag eftermiddag var på besøg i Vibocold Arena.

Viborg: Viborg HK's U19-kvinder har fået en ganske fin start på sæsonen, og de gode takter fortsatte søndag eftermiddag, hvor TTH Holstebro slog vejen forbi Vibocold Arena. De grønblusede blæste gæsterne ud af banen, og endte med at vinde med hele 13 overskydende mål.

Specielt VHK's start på kampen var blændende. De kom let til scoringer, ligesom de fik lukket godt af i den anden ende. Et enormt forspring blev etableret tidligt, og efter 22 minutters håndbold fik TTH nettet til at blafre for bare tredje gang.

Et par udvisninger i anden halvlegs indledning gjorde, at TTH fik sat scoringsfrekvensen en anelse op, men det nåede aldrig at blive spændende. Viborg HK kunne gå fra banen med en sejr på 30-17.

- Pigerne skal have kæmpe ros for den måde, de kom ud til kampen på. Det er svært at være utilfreds med noget, sagde VHK's U19-træner, Mads Bendixen, efter kampen.

Han fremhævede især en velspillende Marianne Haugsted, som i fraværet af langtidsskadede Laura Damgaard har gjort sit indtog på VHK's ligamandskab. Hun scorede otte mål i dagens kamp, og var generelt en afgørende faktor.

- Marianne har taget store skridt de seneste måneder, og hun er jo relevant med det samme, når ligaholdet har brug for én. At hun så kan bringe de gode takter med ned på U19 og lave otte flotte mål, fortæller en god historie om vores talentudvikling.

- Vi får lagt lag på de unge spillere, som gør at de bliver relevante for Jakob (Vestergaard red.). Hun kom ned med en enorm power, timing og tempo, og det er super dejligt, at hun præsterer sådan, lød de rosende ord.

Sejren bringer VHK op på en delt førsteplads i U19-ligaen. De har spillet sig til seks point i fire kampe - Det samme har Silkeborg-Voel og Horsens.

Viborg HK - TTH Holstebro 30-17 (16-6)

Håndbold, U19-ligaen, kvinder

Mål for Viborg HK: Marianne Haugsted 8, Caroline Højer Sørensen 5, Sissel Kornerup Hansen 4, Anne Ziegler Jørgensen 3, Ida Blume Jochumsen 3, Louise Morratz Hansen 3, Julie Thinggard 2, Emma Simonsen Mark 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce