Annonce
Erhverv

Markant direktør forlader Erik Arkitekter - men bliver i Viborg

Sine Juul Praastrup er nu fortid som administrerende direktør og partner i Erik Arkitekter, men hun forlader ikke Viborg. Foto: Morten Pedersen
Erik Arkitekter deles op i en øst- og en vest-division. Samtidig udtræder direktør Sine Juul Praastrup af ejerkredsen og forlader firmaet.

Viborg: Det bliver uden Sine Juul Praastrup i direktørstolen, når Erik Arkitekter nu opdeles i en øst- og en vest-division med hver sin lokale direktion.

Sine Juul Praastrup, der indtil nu har haft titlen af administrerende direktør, forlader ikke blot sin stilling. Hun udtræder også af Erik Arkitekters ejerkreds.

- Nu er tiden kommet til, at jeg skal prøve noget nyt. Erik Arkitekter har valgt, at man nu skal organisere sig anderledes, og det ønsker jeg dem al mulig held og lykke med, og jeg ser tilbage på mine år i Erik med stor glæde, siger Sine Juul Praastrup.

Annonce

Vi skilles i god ro og orden, og det glæder mig, at jeg kan se tilbage på min tid med både tilfredshed og stolthed.

Sine Juul Praastrup, nu tidligere direktør for Erik Arkitekter

Hun understreger, at hun på ingen måde smækker med døren ved sin afgang, både fordi det skal man aldrig, men også fordi, hun slet ikke har nogen grund til det.

- Vi skilles i god ro og orden, og det glæder mig, at jeg kan se tilbage på min tid med både tilfredshed og stolthed, for vi har i fællesskab været i gang med en "turn around", der i den grad er lykkedes, siger Sine Juul Praastrup, der har været et markant ansigt udad til og meget vellidt hos firmaets efterhånden 160 ansatte.

Sine Juul Praastrup har endnu ikke sin arbejdsmæssige fremtid på plads, men hun ved, at hun og familien vil blive i byen.

Vil du så også fortsætte som næstformand i Dansk Industri Silkeborg-Viborg?

- I hvert fald foreløbig, men det kræver jo, at min fremtidige arbejdsplads også er en DI-virksomhed, hvis jeg skal fortsætte, siger Sine Juul Praastrup.

Ny direktør

Den nye direktør for vest-divisionen af Erik Arkitekter er den hidtidige tegnestueleder Jesper Laursen, der også er en del af den nu otte personer store ejerkreds.

Han ser opdelingen af Erik Arkitekter som en naturlig udvikling af strukturen, som både for kunder og ansatte vil betyde en mere tydelig lokal ledelse, der tager hensyn til de forskelle, der nu en gang er mellem det østlige og det vestlige Danmark.

Jesper Laursen er nu direktør for vest-divisionen i Erik Arkitekter. Arkivfoto: Niels-Chr. Jönsson

- Vi angriber jo tingene lidt forskelligt i landsdelene, og det er det, vi tager konsekvensen af. Det, tror vi på, vil være til gavn for både kunderne og vores ansatte, siger Jesper Laursen.

Han understreger, at selvom han vil være direktør for hele vest-divisionen og dermed have fokus på hele Jylland, så  er Viborg stadig en vigtig by for Erik Arkitekter.

- Helt sikkert. Vi bor her, og vi skal også rekruttere medarbejder hertil, så Viborg vil fortsat være meget vigtig for os, siger Jesper Laursen.

Erik Arkitekter blev for øvrigt i november tildelt Business Viborgs årspris, der er hovedprisen ved det årlige awardshow.

Annonce

Torben er stud. bådebygger: - Min drøm er at bygge klassiske træskibe

Bjerringbro For abonnenter

Ny rapport: Stor risiko for 'katastrofe-regn' som det, der oversvømmede store dele af Tyskland sidste år

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Godt nyt fra energiselskab: Varmepriser stiger langt mindre end forventet, men der skal konstant holdes øje med energipriserne

Viborg For abonnenter

Viborg Varme holder fast: Fjernvarmepriserne stiger som allerede meldt ud - hverken mere eller mindre

Viborg

Flere penge på kviktest: Restriktioner ophører, men Falck forsætter med at teste - også i Viborg

Erhverv

Iværksætter-succes: Gymnasieelever fra Viborg får penge med fra Løvens Hule

For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal

Viborg For abonnenter

Et liv med angst og ambitioner: Usædvanlige omstændigheder gjorde Johannes til hele Viborgs borgmester

Bjerringbro For abonnenter

Frygter kæmpe svinebrug: Hvordan kan svinestalde blive en harmonisk del af landskabet?

Bæredygtighed

Fem gode råd til SMV'er: Sådan tager du hul på den grønne omstilling

Erhverv

Fejl på fejl i opkrævninger fra lokalt energiselskab

For første gang i to år: Storm rammer Danmark

Kultur

Besøg fra Alfons, liedkoncert i musiksalen: Weekenden i Viborg byder på alt fra musik til motion

Navne For abonnenter

- Det er et fantastisk privilegium at kunne arbejde med målbevidste unge mennesker hver dag

Navne

Ny gymnasierektor slapper af i sin hytte uden el og varme i Telemarken: 'Vi skal vandre tre kilometer med alt udstyr på ryggen for at komme til hytten - en bil kan ikke køre dertil'

Annonce