Annonce
Erhverv

Martin Pedersen sælger Quickpot efter flot regnskab

Quickpot får fremover sjællandsk hovedaktionær. Pressefoto
Viborg-kæden får ny sjællandsk hovedaktionær, der vil udvide antallet af værksteder markant.

Viborg: Når (hvis) Konkurrencestyrelsen godkender handlen, er J.P. Group ikke længere medejer af værkstedskæden Quickpot.

J.P. Group har nemlig solgt sin hidtidige aktiemajoritet på 67 procent til Interdan Bil A/S og direktør og medejer af Quickpot Steen Haugaard Fransen. Interdan Bil vil fremover eje 52 procent af Quickpot, mens Steen Haugaard Fransen sidder på de resterende 48 procent.

Handlen glæder ejeren af J.P. Group, Martin Pedersen, der understreger, at der på ingen måde er tale om et paniksalg af Quickpot, der netop har leveret et overskud for 2018 på 8,6 millioner kroner efter skat.

- Der er tale om en pæn og ordentlig handel, som på sigt vil sikre flere arbejdspladser til Quickpot og samtidig giver mig en mulighed for at koncentrere mig om at udvikle J.P Groups kerneområder, siger Martin Pedersen, der henviser til, at det er planen at udvide Quickpot-kæden med mange nye værksteder.

Quickpot

Quickpot er en danskejet kæde med 28 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark. I alt er der over 130 uddannede mekanikere og dækmontører samt 25 lærlinge ansat i kæden.

Quickpot har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993.

Markant flere

Den plan bekræftes af en pressemeddelelse fra Inderdan Bil A/S i forbindelse med handlen.

- Vi har store ambitioner på vegne af Quickpot og har planer om at udvide antallet af værksteder markant. Vi er også overbeviste om, at vi med vores kompetencer og ressourcer kan være med til at styrke Quickpots markedsposition og styrke værdiskabelsen i virksomheden, siger Kenneth Hansen, administrerende direktør hos Interdan Bil A/S i pressemeddelelsen.

Hos Interdan Bil A/S lægger man stor vægt på, at Steen Haugaard Fransen har ønsket at fortsætte i positionen som administrerende direktør og samtidig øge sin ejerandel i virksomheden.

- Steen Haugaard Fransen har stor indsigt i og erfaring fra det frie eftermarked og kender maskinrummet i Quickpot ned til mindste detalje. Steen og hans fortsatte aktive deltagelse i virksomheden har været en afgørende faktor i forbindelse med vores engagement i Quickpot, siger Kenneth Hansen.

En anerkendelse

For Martin Pedersen ses interessen fra Interdan Bil A/S, der blandt andet står for importen af Peugeot, Citroën og Opel til Danmark, som en anerkendelse af, at Quickpot har gjort det rigtig godt som en markant spiller i det såkaldte frie eftermarked.

Det er populært sagt de værksteder, der ikke er tilknyttet et enkelt bilmærke.

- At en så markant mærkevareimportør vælger at investere i Quickpot, ser jeg som en klar anerkendelse af, at vi har gjort det rigtig godt. Det er da lidt interessant, at "de store" på den her måde ser op til os, og at det ikke altid er os, der ser op til dem, siger Martin Pedersen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce