Annonce
Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Der er stadig masser af arbejde til Jesper Fredberg i dette transfervindue. Arkivfoto: Morten Pedersen
Jesper Fredberg har masser af punkter på arbejdslisten i januar. Christian Moses og Mads Kjellerup er vendt hjem til klubben uden kontrakter efter prøveophold.
Annonce

Viborg: Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg fik fredag set 22 af Viborg FF's spillere i aktion i testkampen mod AGF.

En kamp, som var et godt bevis på, at Viborg FF har en bred trup, hvor der endda er en del unge spillere, som byder sig godt til - og en tydeliggørelse af, at noget af sportschefens arbejde i januar går ud på at få slanket truppen, da en del spillere vil komme til at have rigtig langt til spilletid.

To af de spillere, som så ud til at være på vej væk var angriberen Christian Moses og midtbanetalentet Mads Kjellerup. De har været på prøveophold i henholdsvis Vikingur på Island og Kolding - men er kommet tilbage igen uden at have spillet sig til en kontrakt.

- Vi har fået at vide, at Moses har haft et godt ophold på Island, men han var ikke den type, som de havde brug for lige nu. Så Moses er tilbage hos os, og der er ikke andet at gøre, end at han må vise, at han er så dygtig, at han kan spille sig på holdet. Men konkurrencesituationen er rigtig stærk - så det er stadig sådan, at vi ser om der kan dukke noget op til ham, siger Jesper Fredberg, som også stadig vil se på om VFF kan hjælpe Mads Kjellerup videre.

Annonce

Forventer snarlig målmandsafklaring

Fredag stod unge Mads Knügle en god kamp mod AGF. Både sportschef Jesper Fredberg og træner Jacob Neestrup havde rosende ord tilovers for den unge målmand, som lige nu alene holder skansen i målet, hvor situationen er problematisk for VFF.

Førstemålmand Lucas Lund er skadet og vender først tilbage efter sommerpausen. Ellery Balcombe er stadig hjemme i Brentford for at blive bygget fysisk op, hvilket hele tiden var en del af lejemålet - og Can Dursun vender først tilbage til træningsbanen mandag - og er formentlig endnu et stykke fra at kunne vogte buret i en kamp.

- Det begynder heldigvis at ligne noget med Can Dursun, så jeg er positivt stillet. Omkring Ellery, så forventer jeg, at vi meget snart har en afklaring på, hvornår han er tilbage igen. Men vi har en god dialog med Brentford, siger Jesper Fredberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce