Annonce
Rundt om Viborg

Masser af sejlere på vandet i Virksund

Der er masser af sejlere at se på lørdag ved Virksund. Pressefoto

Virksund: Lørdag den 21. september er der masser af sejl på fjorden i Lovns Bredning og ud for Virksund.

Virksund Sejlklub afholder her den årlige kapsejlads for kølbåde - DJS Cup. Der vil derfor være hektisk liv omkring havnen og i fjorden. Er du interesseret i at opleve sejlerlivet fra molekanten, kan du se bådene sejle ud fra kl. 9.30.

I løbet af dagen vil bådene kunne ses på tæt hold, når de runder en bøje ud for Virksund dæmningen, og i løbet af eftermiddagen vil bådene komme i havn i Virksund. Er dette ikke nok, er det også muligt at følge bådene på app’en keepsailing, hvor man kan se de enkelte bådes position.

Efter sejladsen vil der være præmieoverrækkelse ved klubhuset i havnen. Alle er velkomne til at komme og kigge på og eventuelt få en snak med nogle af sejlerne på havnen.

”DJS Cup er en årligt tilbagevendende kapsejlads for kølbåde. Til sejladsen er sejlbåde fra sejlklubber i Limfjorden inviteret til at deltage. Hvert år sejles fire hovedkapsejladser rundt om i Limfjordskredsen. DJS Cup er den sidste sejlads af disse fire sejladser. Virksund Sejlklub får velvilligt støtte for en række sponsorer fra Viborg og lokalområdet til at afholde kapsejladsen, herunder blandt andet Den Jyske Sparekasse", fortæller formanden for Virksund Sejlklub, Jens Kofoed i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Annonce