Annonce
Sport

Massiv glæde i VHK-lejren: En suveræn sejr

Mandagens udesejr og måden den kom i land på, vidner om stor moral. Det skaber glæde i Viborg-lejren. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Der var selvsagt stor tilfredshed at spore i Viborg HK-lejren efter mandagens sejr på den notorisk svære udebane i Nykøbing.
Annonce

Nykøbing: En solid femmålssejr og to point på kontoen var det udbytte, som Viborg HK tog med sig hjem fra Nykøbing Falster. Det skadesplagede hjemmehold kunne ikke holde trit med de hårdt-fightende VHK'ere, der trak fra i løbet af kampens sidste 10 minutter.

Begge hold forventes at kæmpe med om en plads i semifinalerne, så der var selvsagt godt humør i VHK-lejren efter den relativt overbevisende sejr mod top 4-konkurrenten.

- Det betyder helt vildt meget. Især med tanke på, hvordan kampen udviklede sig. Vi kom fint fra start, men så begyndte det at gå ned ad bakke resten af første halvleg. Vi fik også en ret dårlig start på anden, men at vi fik det vendt, og faktisk ender med at vinde komfortabelt, viser enormt meget moral.

- Vi fightede for det uanset, hvad der stod på tavlen, sagde Laura Damgaard med henvisning til, at VHK var bagud med to ved pausen, og kort inde i anden halvleg var nede med fire.

Nykøbing havde, trods de mange skader, fået en ganske udmærket start på sæsonen med en sejr mod København og et forventeligt, men dog ikke stort, nederlag i Esbjerg. Og Viborg HK måtte da også kæmpe for de to point, som først blev sikret sent i kampen.

- Vi beholdt energien, selvom vi kom bagud med fire i starten af anden halvleg. Og det vidner om en fremragende holdpræstation. Det betyder ufatteligt meget. NFH er et af de hold, som vi skal ligge og slås med omkring de sjove placeringer. Så det er suverænt at tage en femmålssejr hernede. Den her sejr betyder så meget for os, sagde Jakob Vestergaard umiddelbart efter kampen.

- Vi har vundet på en rigtig svær udebane med en masse knald på fra lægterne. Det var godt, at vi havde en håndfuld fans med herned, så vi kunne føle lidt opbakning.

Viborg HK står nu med fire point efter tre kampe, og kan allerede på lørdag tilføje flere point til kontoen.

Her kommer Team Tvis Holstebro på besøg i domkirkebyen. En kamp du kan følge på vores liveblog.

Kampen i tal

Nykøbing Falster Håndbold - Viborg HK 21-26 (14-12)

Håndboldligaen, kvinder

Mål for Viborg HK: Kristina Jørgensen 5, Pauline Bøgelund 4, Majbritt Toft Hansen 4, Laura Damgaard 3, Carin Strømberg 3, Stine Andersen 2, Line Haugsted 2, Amalie Grøn 1, Maria Fisker 1, Ide-Marie Dahl 1

Udvisninger: 3 NFH, 5 Viborg HK

Tilskuere: 912

Dommere: Karina Christiansen, Line Hesseldal Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg HK For abonnenter

2020 har været det værste år nogensinde - men forlængelse giver skadet stregspiller grønt fremtidshåb

Annonce