Annonce
Viborg

Matas med stor rokade i Viborg: Lukker to butikker og åbner en ny

Der bliver masser af luft i den nye Matas, lyder det fra ledelsen, der glæder sig til at åbne den nye butik den 24. oktober. Pressefoto
I fremtiden vil Matas have to store butikker i Viborg mod de nuværende tre. Ud over Jyllands største Matas i Sct. Mathias Centret vil en ny Matas i Sct. Mathias Gade byde på en ny og anderledes kundeoplevelse.
Annonce

Viborg: Oktober bliver en ganske særlig måned for Matas i Viborg.

To butikker lukker, men det kommer ikke til at betyde afskedigelsesrunder eller tomme kvadratmeter i gågaden.

For mens to butikker tømmes, så fyldes en ny lidt længere nede ad gågaden. I Sct. Mathias Gade 56 - hvor der senest har været en Intersport - vil butikken fra Sct. Mathias Gade 36 og Vestergade smelte sammen i en helt ny butik på næsten 250 kvadratmeter.

- For snart to år siden satsede vi ved at lave den største Matas nede i centeret, fordi vi troede på, at vi kunne tiltrække flere kunder ved et større sortiment. Det kunne vi. Derfor har vi også set på, hvordan vi fortsat kan udvikle os i Viborg, og det kommer man til at se nu i den nye butik, fortæller regionschef i Matas, Kenn Rasmussen, der selv bor i Viborg og derfor glæder sig særligt over at se den nye butik under opførelse.

Det bliver nemlig en anden oplevelse, end Matas-kunderne har været vant til.

- I modsætning til Sct. Mathias Centret, hvor der er musik i baggrunden og godt med strøm gennem butikken, bliver den nye Matas meget rolig og med fokus på at hjælpe kunden ”ude på gulvet”. Der kommer kun én kasse, mens der til gengæld vil være flere ansatte til kundevejledning, fortæller Kenn Rasmussen.

Lokalet i Sct. Mathias Gade 56 er lige nu i gang med en større restaurering, hvor man blandt andet fjerner en trappe fra butiksområdet. Der vil stadig være to plan, men 1. sal skal ikke være butik, men lager.

Ombygningen er også grunden til, at der går mere end halvanden måned, før man er på plads i den nye butik.

- Vi lukker nok Vestergade den 1. oktober, mens den gamle butik i Sct. Mathias Gade lukker lørdag den 19. oktober, hvor der så lige er tre dage, til vi åbner den nye butik. Der er lidt elektronik, der skal flyttes, men så er vi også klar den 24. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce