Annonce
Bjerringbro

Med øjeblikkelig virkning: Naturvidenskabernes Hus fyrer direktør

Mindre end et år nåede Anders Dahlstrup at være ansat som direktør hos Naturvidenskabernes Hus. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har den 30. juni 2020 indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup.
Annonce

Bjerringbro: Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har den 30. juni 2020 indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup.

Fratrædelsen skyldes forskelligt syn på den strategiske retning, og samarbejdet mellem Naturvidenskabernes Hus og Anders Dahlstrup ophører med omgående virkning.

Det er mindre end et år siden, at Naturvidenskabernes Hus ansatte Anders Dahlstrup, der dengang kom fra en stilling som direktør på Energimuseet i Tange.

Direktørposten på Naturvidenskabernes Hus kommer dog ikke til at stå tom hen, for samtidig med afskedigelsen af Anders Dahlstrup har bestyrelsen besluttet at ansætte nuværende udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus, Maiken Lykke Lolck, i direktørstillingen med omgående tiltrædelse.

Maiken Lykke Lolck har arbejdet i Naturvidenskabernes Hus siden 2010.


I en tid med både corona og klimaforandringer er det mere vigtigt end nogensinde, at de kommende generationer får lyst til at tage del i udviklingen af de teknologier, der skal sikre både vækst, velstand og en bæredygtig udvikling. Her har Naturvidenskabernes Hus en vigtig opgave i at inspirere flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig vej.

Maiken Lykke Lolck, ny direktør hos Naturvidenskabernes Hus


Formanden for bestyrelsen, Harald Mikkelsen siger:

- Med ansættelsen af Maiken får vi en direktør, som har flere års erfaring fra udvikling af husets projekter, og som virkelig brænder for Naturvidenskabernes Hus' idé og virke. Bestyrelsen er overbevist om, at Maiken er den helt rigtige direktør til at stå i spidsen for husets videre udvikling, både fagligt, strategisk og forretningsmæssigt. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Maiken, som i sit hidtidige virke for Naturvidenskabernes Hus har leveret meget solide resultater.

Maiken Lykke Lolck bliver ny direktør hos Naturvidenskabernes Hus. Foto: Ole Mortensen

Maiken Lykke Lolck glæder sig til at bygge videre på husets stærke fundament af indsatser omkring skole-virksomhedssamarbejde, besøgsaktiviteter og naturfagsmaraton.

- I en tid med både corona og klimaforandringer er det mere vigtigt end nogensinde, at de kommende generationer får lyst til at tage del i udviklingen af de teknologier, der skal sikre både vækst, velstand og en bæredygtig udvikling. Her har Naturvidenskabernes Hus en vigtig opgave i at inspirere flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig vej. Jeg glæder mig til samarbejdet med vores partnere i både erhvervslivet og uddannelsessektoren mod det mål, siger Maiken Lykke Lolck.

Det er ikke første gang, at Maiken Lykke Lolck sætter sig i direktørstolen, eftersom hun var konstitueret direktør, da tidligere direktør Nanna Seidelin stoppede, inden man ansatte Anders Dahlstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce