Annonce
Rund om Viborg

Med svømmefødder, dykkerbriller og snorkel: Første mand sprang i Ulbjergs nye friluftsbad

Lars Norup fra Ulbjerg Gymnastikforening var første mand i Ulbjergs nye friluftsbad, og han havde valgt en noget utraditionel påklædning. Privatfoto.
Vejret artede sig fint og humøret var højt, da Ulbjerg Friluftsbad i sidste uge blev indviet.

Ulbjerg: Når man sådan står over for at skulle indvie et nyrenoveret friluftsbad, så er det i sagens natur med en vis skæven til vejrudsigten. Og selvom selvsamme melding ikke så alt for positiv ud på forhånd i torsdags i Ulbjerg, så ændrede det sig minsandten, så rigtig mange af de cirka 200 fremmødte tog en frivillig dukkert i Ulbjergs nye friluftsbad.

Finn Christensen fra bestyrelsen holdt indvielsestalen. Derefter var det den lokale byrådspolitiker Kurt Johansen, der sagde et par ord. Det gamle svømmebassin blev i sin tid skænket af Kringlefesten, og da det nu er genåbnet, fandt man det passende, at det var Kringlevrideren Kirsten Johansen, der sammen med nogle af byens børn, klippede den røde snor.

Kringlevrider Kirsten Johansen og et par af byens børn stod for det obligatoriske snoreklip. Privatfoto.

Stor opbakning

Første mand i bassinet var til stor morskab for de fremmødte Lars Norup fra Ulbjerg Gymnastikforening, som kom ud til bassinet i fuldt udstyr - store svømmefødder, dykkerbriller og snorkel. Derefter kan det nok være børnene hurtigt fik skiftet om til badetøj, og der blev et leben uden lige. Der lød høje plask og børnelatter, beretter Kirsten Johansen om indvielsen.

I dagens anledning var der underholdning af Thomas Madsen fra Sundstrup, som sang og spillede guitar. Samtidig var der gratis pølser, brød, øl og sodavand til alle. Ole Stisen og Karsten Jørgensen agerede grillmestre, og Pernille Lassen kom hjem til Ulbjerg for at være livredder under arrangementet, så også den sag var i de bedste hænder.

Mange private som foreninger havde skænket friluftsbadet pengegaver, og der blev solgt mange sæson- og årskort på dagen, så bestyrelsen er taknemmelige og glade for den store opbakning. Nu håber bestyrelsen blot, at man vil tage rigtig godt imod friluftsbadet, og bruge det så meget som muligt.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce