Annonce
Navne

Mekanikerjubilæum fejres på Alheden

Bjarne Rasmussen. Foto: Jens Ingolf Nørgaard
Bjarne Rasmussen har 20-års jubilæum som ejer af Viborgvejens Auto mellem Frederiks og Karup. Men det er 40 år siden, han startede som mekaniker hos BP i Frederiks. Jubilæerne fejres ved en reception i morgen.

Jubilæum: Bjarne Rasmussen, Viborgvej 85, Karup, fejrer nu sit 40-års jubilæum som mekaniker.

Samtidig er det 20 år siden, han startede som selvstændig mekaniker i nogle udbygninger på adressen, hvor der også er privat bolig.

For en halv snes år siden blev en ny stor og velindrettet hal taget i brug for at kunne servicere kunderne både fagligt og professionelt.

Bjarne Rasmussen har en svend ansat og normalt også en lærling. Værkstedet er indrettet til at tage personbiler og varebiler ind til reparation og vedligeholdelse.

Selv om der kører flest VW biler på Alheden, er biler af alle mærker velkomne i værkstedet. Nu til dags kan man finde alle reservedele ved at slå bilens nummer op online. Derfra er monteringen et spørgsmål om faglig tillid.

Bjarne Rasmussen er gift med Jette. De har tre børn. Rene bor i Viborg, Maja i Aarhus, og Lasse bor fortsat derhjemme.

- Jeg blev udlært hos BP i Frederiks, hvor jeg arbejdede i 14 år indtil 1993. Herefter var jeg hos Quick Pot i Viborg og Herning, indtil jeg for 20 år siden startede som selvstændig. I den periode har jeg hvert år været på kursus.

I dag skal man faktisk på kursus to gange hvert år, for at blive opdateret på ny teknologi- og miljøregler med videre. Kursusbeviserne hænger i en snorlige række på væggen i kontoret.

- Vi har også et E-miljø certifikat, fordi vi registrerer alle affaldsstoffer, både kemi og dæk og lignende, som bliver tastet ind i et system. Affaldet bliver hentet og viderebehandlet til genbrug eller til deponi, fortæller jubilaren på kontoret i den moderne værkstedsbygning lige ud mod landevejen.

I fritiden, altså når der er tid, går Bjarne Rasmussen gerne på jagt. Han er med i et jagtkonsortium, der besøger jagtmarker både i Danmark og i udlandet. Der er gevirer i samlingen fra Danmark, Polen og England.

Lokalt nyder den lokale idræt godt af sponsorater fra Viborgvejens Auto.

Jubilæumsreceptionen i morgen fredag den 30. august starter klokken 13.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Håndbold-samarbejde øst for søerne

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Viborg FF parerede for meget i den sidste halve time

Annonce