Annonce
Viborg

Men Viborg har altså en stor legetøjsforretning

MID Hobby har fået stor opmærksomhed de seneste dage. Arkivfoto

Allan Carøe Sørensens MID Hobby i Viborg meldte sig på banen, da Fætter BR og Toys'R'Us i Viborg som følge af konkurs bliver ramt af lukning.

Viborg: Det har givet opmærsomhed ud over det almindelige, at Viborg-forretningen MID Hobby meldte sig på banen med tilbud om at bytte legetøj, som er købt i de konkursramte legetøjsforretninger Fætter BR og Toys'R'Us, der begge havde forretninger i Viborg.

Ud over de tusinder af lokale læsere, som læste historien i folkebladet og på viborgfolkeblad.dk, er det en historie, som bare har spredt sig voldsomt på de sociale medier og har fået masser af delinger på Facebook.

- Det er nu ikke sådan, at vi er ramt af panik i forretningen, og det skyldes nok, at vores tilbud gælder hele januar, siger Allan Carøe Sørensen, der driver sin butik på Livøvej ud mod Holstebrovej, hvor der tidligere blandt andet har været Vestas-aktiviteter.

- Der er nok endda ikke så mange viborgensere, der ved, at vi har 700 kvadratmeter forretning med bl.a. hobby- og legetøjsvarer. Men vi har også brugt mest krudt på vores net-salg, som fylder 90 procent af vores aktiviteter. Vi sælger til hele norden, fortæller Allan Carøe Sørensen, som tidligere drev forretningen Midtdata og har masser af it-kompetencer derfra.

Nu er det pludselig sådan, at to store forhandlinger af legetøj - i hvert fald midlertidigt - er væk fra byen, og det vil MID Hobby selvfølgelig følge op med at gøre opmærksom på, at der fortsat er en legetøjsforretning i Viborg.

Tilbudet om at bytte legetøj er i øvrigt fulgt op af andre legetøjsforretninger rundt i landet. MID Hobby regner ikke med at tabe penge på bytte-ordningen, fordi nogle af kunderne vil købe mere, nu de er i forretningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce