x
Annonce
Sport

Mensah har fået energien tilbage til hård midtbanekonkurrence

Jeff Mensah føler, at han har fået sin energi tilbage og tror dermed på, at han kan spille sig til en plads på holdet. Foto: Danni Kristensen

Konkurrencen om pladserne på Viborg FF's centrale midtbane er hård. Jeff Mensah er glad for konkurrencen og føler, at han igen har energien til at række ud efter en plads.

Hamborg: I lørdagens kamp mod Hamborg var Jeff Mensah og Frederik Brandhof valgt til de to pladser på den centrale midtbane, som der virkelig er hård kamp om hos Viborg FF.

Anfører Jeppe Grønning er på vej tilbage fra en skade og kan måske allerede komme i spil til en plads i den sidste testkamp mod Skive. Emil Scheel byder også ind på en plads, hvis han ikke skal bruges i det centrale forsvar, og ellers vil spillere som Jung Bin Park, Christian Moses, Sebastian Mourier og flere andre også være gode bud alt efter, hvilket udtryk cheftræner Steffen Højer vil give sit hold.

- Der er godt nok mange navne i spil, men det er kun godt for alle i klubben. Vi skal presse hinanden, og det er sådan, det skal være. Vi har et mål om, at vi vil op i Superligaen, og så må vi se, hvem der vinder kampen om at være med til det inde på midtbanen. For det skal være de bedste, som spiller hver gang, sagde Jeff Mensah.

Han vendte tilbage til VFF i sommerpausen efter at have været en tur i Norge og i Thisted. Han begyndte efteråret ganske glimrende, men han gled ud af holdet, som efteråret skred frem.

Dengang forklarede han også, at han savnede energi i sit spil, men nu føler han, at energien er vendt tilbage.

- Jeg føler, at konkurrencen er meget lige og åben. Jeg føler, at jeg har fået min energi tilbage og har fået styr på det hele igen, så jeg er klar til at give alt for at få os op i Superligaen. Jeg ved, at alt kan ske, og jeg gør bare alt, hvad jeg kan for at komme til at spile, sagde Jeff Mensah.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce