Annonce
Viborg

Mercantec aflyser stort skills-arrangement

Et stort såkaldt skills-arrangement på Mercantec er aflyst. Arkivfoto: Thomas Maxe
18 klasser fra folkeskolernes 8. årgang skulle i denne uge have deltaget i Mercantecs lokale skills-arrangement, men det er mandag formiddag blevet aflyst.
Annonce

Viborg: Ledelsen på erhvervsskolen Mercantec har mandag formiddag besluttet at aflyse et stort såkaldt skills-arrangement, der skulle have forløbet tirsdag, onsdag og torsdag.

Arrangement skulle have haft deltagelse af cirka 18 skoleklasser fra Viborg Kommunes folkeskoler. Eleverne går i ottende klasse, og deres besøg i Mercantecs værksteder skulle have været en del af deres forberedelser til valg af ungdomsuddannelse.

- Vi synes, at vi havde forberedt et rigtig godt arrangement, hvor vi havde rettet os efter alle de corona-foreskrifter, som myndighederne har sendt ud, men vi fornemmer, at mange forældre har været usikre, og så ser vi ikke andre muligheder end at aflyse, siger direktør ved Mercantec Kirsten Holmgaard.


Vi fornemmer, at mange forældre har været usikre, og så ser vi ikke andre muligheder end at aflyse.

Kirsten Holmgaard


Skills-arrangementet har krævet et stort arbejde hos Mercantec, og det er et "setup", man ikke bare lige sætter i værk en anden dag.

- Vi vil naturligvis rigtige gerne give folkeskoleeleverne den oplevelse, men realistisk set må vi nok forberede os på, at vi ikke kan nå at lave et andet arrangement i dette skoleår, siger Kirsten Holmgaard.

Nuværende elever i niende årgang måtte i foråret - hvor de gik i ottende klasse - vinke farvel til nogle af de såkaldte brobygnings-forløb, hvor de snuser til de forskellige tilbud, der findes på hylderne med ungdomsuddannelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce