Annonce
Viborg FF

Mere hollandsk blod til Viborg FF - målfarlig midtbanespiller får toårig kontrakt

Clint Leemans har skrevet kontrakt med Viborg FF frem til sommeren 2023. Foto: Viborg FF
Viborg FF tilknytter den hollandske midtbanespiller Clint Leemans. En spiller, som tidligere har spillet 20 kampe på hollandske ungdomslandshold og har scoret masser af mål i den bedste hollandske række.

Fodbold: Viborg FF udvider korpset af hollandske spillere.

Onsdag meddeler klubben, at den har skrevet kontrakt frem til sommeren 2023 med midtbanespilleren Clint Leemans, som var fri på markedet efter at have forladt Zwolle tidligere på sommeren.

- Vi får en midtbanespiller i sin bedste alder, der kommer med rigtig fin erfaring fra mange kampe i hollandsk fodbold. Han kommer fra en rigtig stærk uddannelse, er rolig på bolden, teknisk dygtig og har et godt blik for spillet.

Annonce

- Han er både en spiller, der kan afslutte selv og kan iscenesætte sine medspillere. Vi mener, han passer rigtig godt ind i Viborg FF, både i forhold til vores spillestil og i miljøet udenfor bane, siger sportschef Jesper Fredberg til vff.dk.

Clint Leemans er 25 år har tilbragt rigtig mange af sine ungdomsår i den hollandske storklub PSV's ungdomsafdeling. Han har også optrådt 20 gange for diverse hollandske ungdomslandshold, og han har siden han var ganske ung høstet masser af erfaring i de bedste hollandske rækker.

Han har over 200 seniorkampe fra Holland på cv'et - heraf næsten 100 i den bedste hollandske række, hvor han har optrådt for Waalwijk, Venlo og Zwolle.

I foråret 2021 har han været udlejet til De Graafschap i den næstbedste hollandske række, og har nåede han 10 kampe.

Hollænderen har været i Viborg i nogle dage og har fået et godt indtryk af klubben.

- Jeg er rigtig spændt, og glad for at være her. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, så det bliver spændende at spille her i den bedste række i Danmark. Det har været meget nemt for mig at falde ind i tingene her, og det hjælper selvfølgelig med de andre hollændere, så jeg har følt mig meget velkommen af alle fra første dag, siger han til klubbens hjemmeside.


Jeg er en boks til boks-midtbanespiller med et godt venstreben, og har i mine tidligere klubber bidraget en del med mål og assists

Clint Leemans, ny midtbanespiller hos Viborg FF


Et kig på hollænderens sæsonstatistikker fra tidligere sæsoner viser, at han er en relativt farlig herre selv om udgangspunktet er den centrale midtbane. Således har han tidligere leveret 10 mål og fire oplæg på en enkelt sæson i den bedste hollandske række, og han håber, at mål og oplæg er noget af det, som han kan bidrage med i VFF.

- Jeg er en boks til boks-midtbanespiller med et godt venstreben, og har i mine tidligere klubber bidraget en del med mål og assists, og det håber jeg selvfølgelig også, at jeg kan gøre her. Vi har et vigtigt mål om at sikre endnu en sæson i Superligaen, og det skal jeg gøre alt for at hjælpe til med, siger han.

Med tilgangen af Clint Leemans råder VFF over fire hollændere, da Lars Kramer, Justin Lonwijk og Jay-Roy Grot i forvejen spiller i klubben.

Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Viborg FF For abonnenter

Folkebladet mener: Viborg FF står et sted, hvor det er svært at bevare balancen

Viborg FF For abonnenter

Utålmodig hollænder venter på sin chance - savner spilletid og et endeligt gennembrud i Viborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce