Annonce
Bjerringbro

Messe med vokseværk: Vi er helt vildt glade for, at det er blevet så stor en succes

Allerede tre uger før Bjerringbro Handels- og Familiemesse melder arrangørerne, at alle stadepladser er solgt. Arkivfoto: Morten Dueholm

Der har igen været rift om at få en stand ved årets Handels- og Familiemesse i Bjerringbro. Alt tyder på, at arrangementet endnu en gang bliver større end nogensinde.

Bjerringbro: Folkene bag Bjerringbro Handels- og Familiemesse melder allerede nu, at alle stadepladser er udsolgt, selvom der stadig er knap tre uger til den 3. marts, når arrangementet løber af stablen i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Messen blev for første gang afholdt i 2015, og siden da er det kun gået én vej. Det glæder arrangørerne sig naturligvis over.

- Alt i alt er vi helt vildt glade for, at det er blevet så stor en succes. Og så glæder vi os over at se så mange gengangere - men også en god håndfuld nye deltagere, siger Charlotte Didriksen, eventkoordinator i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Blandt årets førstegangsdeltagere er Bjerringbro Gymnasium, Gigalaser Klinik, Mammen Fri, Forrådshuset, Midtjysk Låseservice og Gudenådalens Energiselskab.

Desuden vil Favrskov Kommune deltage. Nabokommunen var også med sidste år, men dens udsendinge havde spurgt, om de ikke nok måtte komme med igen i år, og det er meget positivt, fortæller Charlotte Didriksen.

Annonce

Mere bevægelighed

Som noget nyt til årets messe er endnu flere inviteret ind under taget. Man har nemlig valgt at åbne til Hal 2, hvor en lang række forskellige lokale idrætsforeninger vil tage plads for at fortælle om deres forening til interesserede - og måske endda til potentielle medlemmer.

Derfor bliver der da også godt fyldt op i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Blandt andet på den baggrund har arrangørerne i år forsøgt at skabe mere plads i messeområdet ved at gøre nogle stande en smule mindre.

- De politiske partier har givet udtryk for, at de gerne vil være lidt mere bevægelige, og de tager derfor til takke med et cafébord, fortæller Charlotte Didriksen.

Handels- og familiemessen slår dørene op i idræts- og kulturcentret søndag den 3. marts klokken 10. Klokken 12.30 bliver vinderne af BFH Tour 2019 kåret, klokken 13 bliver vinderen af Bjerringbro Chancen fundet, og klokken 15 kåres årets stand.

I 2017 var der ifølge arrangørerne mere end 4000 besøgende, og sidste år havde tallet nærmet sig de propfyldte 5000.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce