x
Annonce
Viborg

Mette Nielsen går efter borgmesterposten

Mette Nielsen stiller op som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet. Arkivfoto: Morten Dueholm
Byrådsmedlemmet fra Klejtrup vil være kommunens første kvindelige borgmester.

Viborg: Hvem skal være socialdemokraternes borgmesterkandidat efter Per Møller Jensen?

Står det til parti-afdelingerne i Tjele og Møldrup, skal det være Mette Nielsen, og den idé er Mette Nielsen også selv helt med på.

- Jeg føler, at jeg har den energi, der skal til, og jeg har stor erfaring efter 14 år i byrådet. Særligt mine otte år som formand for de store velfærdsområder (social- og ældre/sundheds-området, red.) og mit nuværende politiske arbejde i landdistriktsudvalget har givet mig en god indsigt i både mange fagområder og rigtig mange lokalområder rundt omkring i hele vores kommune. Denne viden anser jeg som et godt fundament til opgaven som borgmesterkandidat, siger Mette Nielsen.

Hun understreger, at hun som borgmester vil samarbejde med alle partier i byrådet.

- Vi har i Socialdemokratiet noget til fælles med alle partierne i byrådet, som vi kan arbejde sammen om. For mig vil det vigtigste være resultaterne, som vi skaber for alle, der bor i Viborg Kommune. Det er sagen og resultaterne, det drejer sig om, siger Mette Nielsen.

Annonce

Tættere kontakt

Mette Nielsen gør opmærksom på, at hun grundlæggende mener, at borgere og politikere skal have en tættere kontakt med hinanden.

- Borgerne ved i mange sammenhænge, hvor skoen trykker, og de erfaringer er vigtige for de beslutninger, vi træffer i en politisk styret kommune, siger Mette Nielsen, som allerede nu kommer med løfter om, hvad hun vil, hvis hun skulle blive borgmester.

Det handler blandt andet om at være meget tilgængelig og møde både borgere og medarbejdere. I praksis skal ske det ved at gå i praktik i for eksempel hjemmeplejen, daginstitutioner, skoler og andet.

Mette Nielsen lover også en gang om måneden at flytte borgmesterkontoret ud til et sted i kommunen.

- Inden vil jeg spørge det pågældende område om, hvad de mener, jeg skal se/besøge, så jeg kommer ud og oplever lokalområderne. Der vil også være kaffe på kanden, så man kan komme og få en snak med mig, siger Mette Nielsen, der også mener, at alle de politiske udvalgsmøder holdes uden for rådhuset.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce