Annonce
Viborg

MGP på tur: Igen for fuld udblæsning

Der var fed stemning, stoledans og højtløftede arme, da Viborg søndag eftermiddag fik besøg af årets MGP-hold on tour. Foto: Morten Dueholm
De turnerende deltagere i årets børnemelodigrandprix - kaldet MGP - tog igen kegler med deres sange og flot sceneoptræden i Viborg.
Annonce

Viborg: Der var som sædvanlig fest, farver og fuldt blæs på, da deltagerne i årets MGP - børnemelodigrandprixet - søndag eftermiddag gæstede Viborg.

Denne gang ikke i Tinghallen, der jo er under genopførsel, men Vibocold Arena lige over for.

Det blev begivenheden dog ikke ringere af, for børneartisterne gav masser af prøver på både sangevner og seværdig sceneoptræden. Alt sammen igen sat i scene af Sofie Østergaard som en vært, der også formåede at få sat publikummet bestående af cirka 850 børn og voksne godt op til aktiv deltagelse.

Der blev klappet, hujet og sunget med til den store guldmedalje.

For lige som at få skudt det hele i gang kom alle MGP'erne på scenen og leverede syng-med-fællessangen "Kontrol".

Og så kom årets deltagere ellers på scenen efter tur i løbet af en god times tid. Undervejs blev der også tid til et gensyn og genhør med Haderslev-tvillingerne Melissa og Victoria, der deltog sidste år med sangen "Jeg elsker dig", hvori de udtrykker kærligheden til hinanden.

Indledningsvist kom alle årets deltagere i MGP-touren på scenen og gav et fællesnummer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce