Annonce
Viborg

Mia Wagner flytter - men Freeway bliver i Viborg

Freeway-direktøren vil fortsat være til stede på hovedkontoret i Viborg nogle dage om ugen.

Viborg: Direktøren for Freeway-koncernen, Mia Wagner, flytter personligt til København med sine døtre, men Freeway-koncernen vil fortsat have hovedkontor i Viborg, hvor Mia Wagner for øvrigt vil opholde sig nogle dage om ugen.

- Sådan har det faktisk været et stykke tid, hvor jeg har været i København to-tre dage om ugen og Viborg resten af tiden. Nu vil jeg så blot pendle den anden vej, siger Mia Wagner, som sammen med sin driftsdirektør, Anne Stampe Olsen, netop er kommet ud af den corona-karantæne, de begge har været i i knap to uger.

Karantænen kom de i, fordi de begge havde været til møde med en corona-smittet person, men ingen af dem har i karantæneperioden haft nogle sygdomstegn.

Alligevel har Mia Wagner af hensyn til sine forældre, som hun ellers bor i hus med i Viborg, valgt at rykke til København nu og ikke til sommer, som det ellers var planlagt.

Annonce

Min rolle i Viborg bliver faktisk ikke meget anderledes, end den har været hidtil. Til gengæld satser jeg på, at en samling af vores aktiviteter i København vil styrke hele vores forretning.

Mia Wagner, direktør i Freeway

- Det ville passe af hensyn til mine børns skolegang, men nu er de jo alligevel sendt hjem, så vi har valgt at tage springet nu, siger Mia Wagner.

Hun vil nu lidt tidligere end beregnet gå i gang med at lede efter en samlet adresse til Freeways københavnerbaserede virksomheder, hvor hun så også selv kommer til at have fast erhvervsmæssig base, men hun understreger, at hun stadig vil spille en væsentlig rolle i hovedkvarteret i Viborg.

- Her har Anne Stampe Olsen taget stadig mere over i det daglige, så min rolle i Viborg bliver faktisk ikke meget anderledes, end den har været hidtil. Til gengæld satser jeg på, at en samling af vores aktiviteter i København vil styrke hele vores forretning, siger Mia Wagner.

Freeway-direktør Mia Wagner flytter personligt til København med sin døtre, men Freeway vil stadig have hovedkontor i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce