Annonce
Viborg

Mia Wagner sendt i corona-karantæne: - Det er jeg lidt ked af

Mia Wagner måtte sent fredag aften pakke bilen og køre i sommerhus uden familien. Koncerndirektøren er blevet sat i Coorona-karantæne. Arkivfoto: Morten Dueholm
23 danskere er i øjeblikket smittet med corona-virus, mens flere end 400 sidder i karantæne efter rejser eller kontakt med smittede. En af dem er koncerndirektør i Freeway, Mia Wagner.
Annonce

Viborg: Koncerndirektør i Freeway og medvirkende i DR-programmet Løvens Hule, Mia Wagner, skal de næste 14 dage opholde sig i karantæne - væk fra familien og andre mennesker i det hele taget.

Det oplyser den 41-årige forretningskvinde selv i en story på Instagram.

- Hvis jeg ser en smule træt ud, er det fordi klokken er lidt over 23. Og der er simpelthen sket det, at jeg er blevet ringet op af styrelsen for patientsikkerhed, som har bedt mig om at gå i karantæne i de næste 14 dage, fortæller Mia Wagner på Instagram.

- Det er jeg faktisk lidt ked af, for jeg har to døtre, der er meget meget kede af at skulle undvære deres mor. Men det betyder, at jeg er i færd med at pakke, og om lidt kører jeg i sommerhus, fortsætter hun.

Mia Wagner oplyser desuden, at hun tidligere på ugen sammen med flere andre ledere fra Freeway deltog i et møde med en smittet, men at hun ingen virus-symptomer har. Nu vil hun prøve at få det bedste ud af karantæne-perioden.

Med i sommerhuset er Anne Stampe Olesen, som er kommerciel direktør hos Freeway. Også koncernens marketingschef er taget i isolation i sit eget sommerhus.

De oplyser, at da de ikke er smittede vil de heller ikke kunne have smittet andre medarbejdere, som de har været i kontakt med de seneste dage.

Til avisen.dk siger Mia Wagner.

- Det er vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for, at Danmark kommer igennem denne her krise. Som erhvervskvinde er jeg utroligt bekymret for, hvordan denne virus kommer til at påvirke vores økonomi på længere sigt, siger Mia Wagner.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce