Annonce
Navne

Michael er tilbage på sin hjemmebane

Efter ni års fravær er Michael Kjær tilbage i tøjbranchen efter sit skiftet til Tøjeksperten Døssing. Foto: Morten Pedersen
Efter mange forskellige jobs de senere år følte Michael Kjær, at det var tid til at vende tilbage til det, han blev oplært i - tøjbranchen. Siden 1. maj har han været ansat i Tøjeksperten Døssing med henblik på at blive partner om nogle år.

Viborg: - Da jeg trådte ind ad døren den dag, føltes det bare godt og rigtigt.

Efter ni års fravær er Michael Kjær tilbage i tøjbranchen. Nærmere bestemt hos Tøjeksperten Døssing, hvor han siden 1. maj har hjulpet kunder med at finde de rigtige jeans, t-shirts, skjorter og blazere.

Ud over tøjbranchen kender mange viborgensere Micheal Kjær som sælger i Viborg HK, Viborg FF, fra Radio Viborg og senest Danbolig.

Et to-cifret antal jobs på 20 år er det blevet til - blandt andet også som pædagog på et opholdssted - siden den unge Michael Kjær rykkede fra Herning til Viborg.

- Jeg er jo en salgsmand, der tænker, at jeg kan sælge alt, fortæller Michael Kjær om de mange forskellige jobs og fortsætter:

- Det har da været fedt. Man får en viden om mange forskellige ting. Jeg er autodidakt sælger, og har kun en uddannelsesmæssig base med mine fire år som tøjmand i Herning. Fra jeg var 20 år, har jeg bare været sælger.

Men mange forskellige jobs - og mange forskellige brancher - har også fået 46-årige Michael Kjær til at tænke over, hvad han allerhelst vil med arbejdslivet. Og her lokkede et comeback til tøjbranchen, da det rette tilbud kom.

- Jeg er tilbage på min hjemmebane. Det er her, jeg regner med, at jeg skal blive gammel. Lige siden jeg forlod tøjbranchen, har jeg nok savnet at vende tilbage. Og nu tager vi en periode - måske på tre år - hvor vi ser hinanden an, og så er det planen, at jeg skal blive partner med tiden, fortæller Michael Kjær.

Og Michael Kjær følte sig hjemme fra allerførste sekund hos Tøjeksperten Døssing.

- Jeg tror, at drengene blev lidt overrasket over, at jeg straks gik i gang med at sælge varer. Jeg kender størrelserne, og jeg ved, hvordan man skal afspejle kunden. Det sidder på rygraden. Jeg stoppede i 2010 med et have Men (tøjbutik, red.) sammen med Johnny Nørgaard Jensen. Det er ni år siden, men det ligger dybt i mig, og jeg har det bare godt i min genfundende rolle, fortæller Michael Kjær.

Annonce
Michael Kjær er vendt "tilbage til hjemmebane" i tøjbranchen. Her ekspedere han tilfældigvis - men meget symbolsk - sin tidligere chef i form af VFF-direktør Morten Jensen. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce