Annonce
Viborg

Michael Gade fra Huscompagniet: Godt at lynet ikke ramte et af nabohusene

Michael Gade bor selv kun et par hundrede meter fra det ødelagte hus og fik beskeden om branden fra nogle naboer. Foto: Lars Norup
Huscompagniets Michael Gade regner med, at udstillingshus må bygges helt om.
Annonce

Viborg: Når det skulle gå galt med et ødelæggende lynnedslag, så var det trods alt godt, at det ikke gik ud over et af de beboede huse tæt på.

Det var holdningen fra ejeren af det ødelagte hus på Arnbjerg, Michael Gade fra Huscompagniet, kort tid efter, at han ved selvsyn havde set ødelæggelserne på sit udstillingshus.

Det var meningen, at håbefulde købere skulle strømme til i weekenden til et åbent hus, men der er nok fri adgang, men det bliver et sørgeligt syn, der møder folk.

Huset, der netop er færdigbygget, er kun til at rive ned, mener Michael Gade, som regner med hurtigt at få ryddet ruinerne og bygget et helt nyt hus.

Han bor selv kun et par hundrede meter fra det ødelagte hus og fik beskeden om branden fra nogle naboer. Og selvom han naturligvis er træt af ødelæggelserne, er han trods alt glad for, at det ikke gik ud over nabohusene, hvor der bor familier med børn.

Faktisk er det lynramte hus det eneste ubeboede lige i den del af Arnbjerg.

Foto: Lars Norup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce