Annonce
Rundt om Viborg

Michelin-kok på besøg: Udsolgt på fire minutter

Kokken Rasmus Munk fotograferet i sin nye restaurant "Alchemist" på Refshaleøen i København. Arkivfoto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Annonce

Læsten: I løbet af bare fire minutter fik frugt-vineriet Cold Hand Winery i Læsten ved Hammershøj udsolgt til et kokketræf, som vineriet holder den 4. oktober.

Det var da også en michelin-kok, som vineriet blandt andet kunne lokke med til kokketræffet, nemlig chefkok Rasmus Munk, der styrer køkkenet i den københavnske restaurant Alchemist. Restauranten fik to michelinstjerner  ved den seneste stjerneuddeling. En menu på Alchemist koster ifølge BT 3600 kroner og kan suppleres med en vinmenu til minimum 1500 kroner.

Ved kokketræffet på Cold Hand Winery får  Rasmus Munk selskab af fem andre af landets bedste kokke, og sammen har de lavet en menu til gæsterne. Det er et arrangement, der kun holdes en aften og med plads 60 spisende gæster.

Jens Skovgaard, der driver Cold Hand Winery, var ifølge Amtsavisen i Randers ikke i tvivl om, at billetterne ville blive revet væk, og det fik han ret i. Billetterne blev sat til salg på vineriets hjemmeside, og efter fire minutter var der udsolgt.

På Cold Hand Winery slipper man lidt billigere end på Alchemist. Billetterne kostede 1495 kroner inclusive frugtvin eller saft fra Cold Hand Winery. De deltagende kokke har hver forberedt en snack og en ret, som "udtrykker deres gastronomiske identitet", som Cold Hand Winery udtrykker det.

Jens Skovgaard har udviklet eksklusive danske frugtvine, som får masser af ros af anmelderne, og han er også begyndt med jævne mellemrum at invitere til spisning på vineriet. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce